vöröskereszt

3 éve
A Román Vöröskereszt az AUCHAN áruházlánccal együttműködve többek között 270 Bihar megyei rászorulót támogatott alapélelmiszerekkel, illetve higiéniai cikkekkel.
8 éve
Szatmár megye — A romániai Vöröskereszt Szatmár megyei fiókszervezetének elnöke, Rodica Borlan február 23–án megtartott sajtótájékoztatóján a civil szervezet tavalyi évi tevékenységéről számolt be az érdeklődőknek.
8 éve
Szatmárnémeti — A román Vöröskereszt szatmárnémeti székhelyén a Légy te is Télapó! címmel meghirdetett rendezvényen jó tanulmányi eredményeket elért és jó magaviseletű I–IV. osztályos gyermekeket ajándékoztak meg december 21–én.
8 éve
Szatmár megye — A romániai Vöröskereszt szatmári fiókszervezetének önkéntesei december 1–én az AIDS Világnapja alkalmából a Szatmárnémeti új központjában szerveztek figyelemfelkeltő akciót.
9 éve
Szatmár megye — A Vöröskereszt helyi szervezete Szatmárnémetiben és Nagykárolyban szervez képzéseket. Akik sikeres vizsgát tesznek, beteggondozóként vagy bébiszitterként helyezkedhetnek el.
Szalai ügynöke: Ádám nem keres új klubot, a Mainz része
Szalai elküldése miatt a csapattársak szerdán megtagadták az edzést.
Tortát kapott Golo, a Budapesti Állatkert negyvenéves gorillája
A stuttgarti születésű állat 1989 óta él a magyar főváros állatkertjében.
Közösségi médiából tájékozódik? Könnyebben hiszi el a vírustévhiteket
Akik közösségi portálokról tájékozódnak, nagyobb valószínűséggel hiszik el az új koronavírussal kapcsolatos összeesküvés-elméleteket.
A mozgóurna használatának szabályai: nem szabad a választópolgár lakásába bemenni
Kerülendő a torlódás a szavazókörzeteknél
A vasárnapi helyhatósági választásokon szavazásra jelentkező választópolgároknak a COVID-19-járvány indokolta több óvintézkedést kell betartaniuk.