Hallgassa élőben!

ügyelet

2 éve
Karácsony és szilveszter alkalmával, 2018. december 22–26. között és 2018. december 29. és 2019. január 2. között az orvosi ellátást az állandó munkaprogrammal működő egységek biztosítják Bihar megyében. Több váradi gyógyszertár az ünnepek alatt is éjjel-nappal nyitva lesz.
3 éve
Péntektől hétfőig, az ortodox húsvét alatti ünnepnapok során az orvosi ellátást az állandó ügyeleti központok (CP) biztosítják Bihar megyében. Több gyógyszertár az ünnepek alatt is éjjel-nappal nyitva lesz.
4 éve
Jó ideje léteznek, mégis kevesen tudnak róluk: mind Nagyváradon, mind a megyében ügyeleti központok is fogadják a betegeket délutántól reggelig, illetve egész hétvégén és ünnepnapokon.
5 éve
Október elsejétől lényegesen nő az orvosi ügyeletekért járó pénz. Amint Vlad Voiculescu egészségügyi miniszter tudatta, sürgősségi kormányrendeletet fogadtak el ezzel kapcsolatban.
13 éve

Sem a rendőrség, sem a mentőszolgálat, de a katasztrófavédelmi igazgatóság ügyeletese sem tudott beszámolni rendkívüli éjszakai eseményről a megye területén.

1


Nem adták ki az első díjat a DrámaÍRÓ kategóriában
Nem adták ki az első díjat az idén ötödik alkalommal megszervezett dráMÁzat drámapályázat drámaÍRÓ kategóriában – közölték az MTI-hez eljuttatott közleményükben a szervezők.
Oltean Csongor marad a romániai Magyar Ifjúsági Értekezlet elnöke
Újabb kétéves elnöki megbízást kapott Oltean Csongor a Romániai Magyar Demokrata Szövetséggel (RMDSZ) együttműködő ifjúsági szervezeteket tömörítő Magyar Ifjúsági Értekezlet (Miért) küldöttgyűlésétől – közölte vasárnap az ernyőszervezet.
Vulkánihamu-felhő vonul át vasárnaptól Románia felett
Hamilton századszor nyert, Verstappen az utolsó helyről indulva mindent beleadott
A címvédő és hétszeres világbajnok Lewis Hamilton, a Mercedes brit versenyzője nyerte a vasárnapi Forma-1-es Orosz Nagydíjat, ezzel átvette a vezetést az összetettben.
Már biztosan élete végéig börtönben marad a Sakál
A venezuelai terrorista, Carlos büszke forradalmi múltjára, amelynek során legalább 83 embert ölt meg.