Hallgassa élőben!

tódor albert

4 éve
Pénteken hivatalos tisztségében utolsó sajtótájékoztatóján értékelte a most befejeződött évadot és eddigi munkásságát Tódor Albert, a Nagyváradi Állami Filharmónia nyugalomba vonult igazgatója, aki nyolc évet töltött az intézmény élén.
4 éve
Beszélt a Megyei Tanács alelnökével a filharmónia igazgatója. Mint ismeretes, az alelnök szokatlan módon bírálta a filharmóniát – majd bekérette annak igazgatóját, aki elmondta neki álláspontját.
6 éve
Romantikus művek kerülnek terítékre a Nagyváradi Filharmónia csütörtök esti hangversenyén, s az előadás különlegesnek ígérkezik,mondta el Romeo Rîmbu karmester a szerdai sajtótájékoztatón.
6 éve
A csütörtök esti hangverseny Kodály Zoltán Galántai táncok zeneművével indult, majd Henryk Wieniawski 2. d-moll hegedűverseny, op. 22; Claude Debussy Egy faun délutánja és Maurice Ravel La Valse zenekari költeménye előadásával zárult.
7 éve
A Nagyváradi Állami Filharmónia 2013-2014-es évadjának felénél tartva kérdeztük Tódor Albert vezérigazgatót, hogy értékelje az évad eddigi eltelt időszakát, aki szívélyesen válaszolt kérdéseinkre.
9 éve
Tódor Albert, a Nagyváradi Állami Filharmónia igazgatója tegnapi sajtótájékoztatóján ismertette a Nagyváradi Szimfonikus Fúvószenekar előadását és a jövő heti programkínálatot.
12 éve

Radu Ţârle a Bihar Megyei Tanács
elnöke bejelentette, hogy aláírta
Sarkadi Zsoltnak a Nagyváradi Filharmónia
igazgatójának felmondását. Az
ideiglenes igazgató Tódor Alber, Bihar megye
volt alprefektusa lett.

1


Merész! Alig takar valamit Heidi Klum bikinije
Szexi képekkel dobta fel a hétvégét.
Elképesztő dologra bukkantak búvárrégészek a tengerfenéken Spanyolországban
A 4. és 5. századból származnak.
Felgyorsítanák a földterületek visszaszolgáltatását
Hernyák Zsóka győzött a vajdasági magyar drámaíróversenyen
A díjnyertes darabot Molnár-Gábor Dóra állította színpadra.
Minden új templom bástya a nemzet szabadságáért és nagyságáért folyó küzdelemben!
A magyarok csak keresztényként maradhatnak meg és minden egyes új templom bástyát jelent a nemzet szabadságáért és nagyságáért folyó küzdelemben.