Szűcs László

2 éve
Péntek délután Váradon is bemutatták Bögözi Attila új verseskötetét. A költővel Szűcs László, a Várad folyóirat főszerkesztője beszélgetett az új kötetről, és költővé válásáról. A bemutató a kötet címadó verse, a Rozsdaidő felolvasásával, illetve dedikálással zárult.
2 éve
Félezer eredeti fotó és harminc év gyermekgyógyászat tapasztalata –így összegezhetnénk röviden dr. Ritli László Illusztrált gyermekgyógyászati kórtünettan című könyvét, melynek bemutatója péntek délután, az Illyés Gyula könyvesboltban volt. A szerzővel Szűcs László beszélgetett.
3 éve
Az üres tér dicsérete címmel jelent meg Varga Gábor legújabb kötete, amelyet a váradi Szigligeti stúdióban mutattak be kedd este.
4 éve
Szerda este Apáti-Tóth Sándor ceglédi fotóművész negyvenöt alkotásából nyílt kiállítás az Euro Foto Art Galériában Atlantisz címmel. Az ingyenes tárlat június 29-ig tekinthető meg.
5 éve
Többrétű, de általában feszes és inkább sötétebb tónusú versek gyűjteménye: megjelent a nagyváradi  Fábián Judit első kötete. Számos érdeklődő volt kíváncsi rá a bemutatón.
Szalai ügynöke: Ádám nem keres új klubot, a Mainz része
Szalai elküldése miatt a csapattársak szerdán megtagadták az edzést.
Tortát kapott Golo, a Budapesti Állatkert negyvenéves gorillája
A stuttgarti születésű állat 1989 óta él a magyar főváros állatkertjében.
Közösségi médiából tájékozódik? Könnyebben hiszi el a vírustévhiteket
Akik közösségi portálokról tájékozódnak, nagyobb valószínűséggel hiszik el az új koronavírussal kapcsolatos összeesküvés-elméleteket.
A mozgóurna használatának szabályai: nem szabad a választópolgár lakásába bemenni
Kerülendő a torlódás a szavazókörzeteknél
A vasárnapi helyhatósági választásokon szavazásra jelentkező választópolgároknak a COVID-19-járvány indokolta több óvintézkedést kell betartaniuk.