Hallgassa élőben!

szociális

8 éve
Nagyvárad - A Köztisztviselők Országos Ügynökségétől kapott csütörtöki információk szerint a Nagyváradi Szociális és Közösségi Ügyek Hivatalának vezetői tisztségére kiírt versenyvizsgát Arina Moș nyerte meg, aki, mint korábban megírtuk, egyúttal az egyetlen jelentkező is volt.
8 éve
Még nincs teljesen kész, de a választási kampány teljében átadták a felújított első nagyváradi átmeneti szociális szállót. Az nagyváradi ócskapiac melletti épületet csak jövőre lakhatják be.
10 éve

Szatmár megye - A 2011-től érvénybe lépett, a szociális segélyeket szabályozó törvény a gyerekek iskolába járását és a felnőttek munkakeresését stimulálja.

10 éve

Nagyvárad - A Munka-, Családügyi és Társadalomvédelmi Minisztérium tárcaközi bizottsága múlt heti ülésén elfogadta azon két szociális projekt műszaki-gazdasági mutatóit, melyeknek kedvezményezettjei állami nevelőintézetekből származó fiatalok.

10 éve

Bihar megye - Nem tartaná indokoltnak a leépítéseket a Bihar megyei Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóságnál Szarka Árpád vezérigazgató. Itt inkább új személyek alkalmazására lenne szükség.Bodó Sándor: a gazdaságvédelem után az újraindításé a főszerep
A tavaszi foglalkoztatottsági adatok bizakodásra adnak okot – mondta az államtitkár a Magyar Hírlapnak.
Ekkor indul a szurkolói menet a Puskás Arénába – minden fontos infó egy helyen
Szerezze be időben a karszalagját, a stadionhoz pedig gyalog vagy tömegközlekedéssel érkezzen!
5 millió 352 ezer a beoltott, 57 az új fertőzött, elhunyt 10 beteg
A gyógyultak száma folyamatosan nő, jelenleg 731 626 fő, az aktív fertőzöttek száma pedig 45 541 főre csökkent.
Pap zeneszerzőkről Váradszőllősön, másodszor
Ezek a delta variáns jellemző tünetei
Fejfájásról, torokfájásról és orrfolyásról számolnak be leggyakrabban az új típusú koronavírussal fertőzöttek.