szilágyi zsolt

Kampányzáró / 1 hónapja
Én nyilván azt kérem, szavazzanak a csillagra, a Néppárt jelöltjeire. De azt is, aki nem szavaz ránk, arra kérem, menjen el, és szavazzon a magyar érdeket képviselő, magyar párt által állított vagy támogatott jelöltre – mondja Szilágyi Zsolt lapunknak adott kampányzáró interjújában. Az Erdélyi Magyar Néppárt megyeitanácselnök-jelöltje szerint az, aki tényleg a közösségi érdeket képviseli, nem akarhatja, hogy kevesebb magyar legyen az önkormányzatokban – miközben vannak, akik úgy szeretnének nyerni, hogy ne legyen más játékos és más vélemény a pályán, csak az övék.
Választás 2020 / 1 hónapja
Rendkívüli meghívottakkal zárta Zatykó Gyula az Erdélyi Magyar Néppárt választási sajtótájékoztató-sorozatát. A kéthetes intenzív kampány összefoglalójára a Néppárt nagyváradi polgármesterjelöltje Szilágyi Zsoltot, a Néppárt Bihar megyei tanácselnökjelöltjét és a EMNP országos elnökeként Csomortányi Istvánt hívta meg.
Valós problémákról / 2 hónapja
Érmihályfalván járt szerdán Ilie Bolojan, a Nemzeti Liberális Párt (PNL) és Szilágyi Zsolt, az Erdélyi Magyar Néppárt megyeitanácselnök-jelöltje. A két politikai tábor képviselete a városi parkban találkozott egymással, ahol ezúttal a megszokott üres kampánylózungok helyett a régió valós problémáit tárgyalták meg. Mindkét megyei tisztségre pályázó politikust Marius Zima, a liberális politikai alakulat helyi polgármesterjelöltje, valamint Pap Sándor György, a Néppárt polgármesterjelöltje köszöntötte.
Aktuális ügyekről / 2 hónapja
Mi azt kívánjuk, minden erdélyi magyar érezze magát képviselve, éppen ezért azt mondom, minden magyar menjen el szavazni, és szavazzon magyar párt jelöltjére – jelentette ki a lapunknak adott interjúban Szilágyi Zsolt. Az Erdélyi Magyar Néppárt megyeitanácselnök-jelöltje szerint az igazán hasznos voks a Néppárt jelöltjeire leadott szavazat, mert csak így növekedhet a magyar képviselők száma.


A piacokon idősáv nélkül vásárolhat minden korosztály (videó)
Az általában szabadtéren tartott piacok lényegesen biztonságosabbak a zárt bevásárlóközpontokhoz, patikákhoz képest – magyarázta Nagy István.
Nem maradnak el a céges ünnepségek
Minden korábbinál fontosabbá váltak a közös programok, a csapatépítés.
Azt mondja a japán űrhajós, hogy a SpaceX a legjobb
Szeretne még egy negyedik űrhajóra is felkerülni.
Váradi bíró a BL-ben
Idei negyedik – korábban a Dinamo Kijev–Juventus (0–2), Atlético Madrid–Salzburg (3–2) és az Atalanta–Liverpool (0–5) összecsapásokon vállalt főszerepet – labdarúgó Bajnokok Ligája mérkőzésére készül a nagyváradi partjelző, Octavian Șovre, aki Ovidiu Haţegan játékvezető csapatát erősíti már évek óta.
Watson meghívót kapott a válogatottól
Gyorsan kellett összepakolnia Giordan Watsonnak, a Nagyváradi VSK U férfi kosárlabda-együttese játékosának, aki szombaton „behívót” kapott a román válogatottba.