Hallgassa élőben!

Szigligeti Társulat

3 éve
Molnár Júlia színművésznővel, a Szigligeti Társulat tagjával folytatódott az Akiknek szívesen tapsolunk című beszélgetéssorozat pénteken este a Lorántffy Zsuzsanna Egyházi Központban.
3 éve
Nagy dobásnak szánja legújabb bemutatóját a nagyváradi Szigligeti Társulat. Olyannyira, hogy a tegnapi, premier előtti sajtótájékoztatón Anca Bradu rendező azt mondta, „a város egésze számára is az”, ugyanakkor jelezte, hogy a magyar törzsközönség mellett hívja és várja nemzettársait, azaz a román érdeklődőket is.
4 éve
Múlt péntek este mutatta be a Szigligeti Színház Szigligeti Társulat Molière A mizantróp című nagyszínpadi komédiáját.


A kijelölt miniszterelnök az RMDSZ-szel közösen folytatta a kormányprogram kidolgozását
Nicolae Ciucă kijelölt miniszterelnök a Nemzeti Liberális Párt (PNL) szakértőivel és az RMDSZ képviselőivel közösen folytatta szombaton a kormányprogram kidolgozását – adta hírül a kormány sajtóirodája.
CNCAV: 127.305 személy kapta meg a COVID-19 elleni vakcinát az elmúlt 24 órában
Jövő júliusban indul a termelés a gyulai Airbus-gyárban
Az üzem teljes kapacitással várhatóan 4-5 év múlva fog majd működni.
Emil Boc: a kolozsváriak fele megkapta a koronavírus elleni oltás mindkét dózisát
A kolozsváriak 56 százaléka beoltatta magát koronavírus ellen, 50 százalék a vakcina második dózisát is megkapta már – jelentette be szombaton a város polgármestere.
Liu Shaolin arany-, Krueger ezüstérmes lett 500 méteren
Liu Shaolin Sándor arany-, Krueger John-Henry pedig ezüstérmet nyert 500 méteren a rövidpályás gyorskorcsolyázók olimpiai kvalifikációs világkupa-sorozatának első, pekingi állomásán.