szavazásértékelés

szavazásértékelés / 1 hónapja
Véget ért a labdarúgó OTP Bank Liga 2019/2020-as idénye, amely a legutolsó pillanatig izgalmakat tartogatott. Örömkönnyek, fájdalmas búcsú, a Puskás Akadémia története legjobb eredményével indulhat az Európa-ligában, a Debreceni VSC viszont 27 év után búcsúzott ismét az NB I-től.
Olvasói szavazás / 2 hónapja
Száz évvel ezelőtt, 1920. június 4-én az első világháborút lezáró békerendszer részeként a világtörténelemben is példa nélküli csonkolást hajtottak végre az ezeréves magyar államon. Hazánk elvesztette területeinek kétharmadát, és a magyarság harmada is az ország határain kívülre került, hogy az utódállamokban aztán többnyire jogfosztottságban éljen mind a mai napig.
Olvasói szavazás / 3 hónapja
A múlt héten a Népszavában a vidéki embereket lesajnáló felháborító írás jelent meg. A cikk szerint a vidékiek, különösen, akik a kormánypártokra szavaznak, annyira ostobák, hogy csak a kocsma és a templom pár száz méteres körzetéig terjed az érdeklődésük, s nem is értik, mit mondanak az ellenzéki politikusok, s el sem látnak Brüsszelig.
Mintegy nyolcszáz településen támogatják az egyházi közösségi terek fejlesztését
Ezúttal kifejezetten a történelmi egyházak voltak a kedvezményezettek.
Kihúzták az ötös lottó nyerőszámait
Mutatjuk, mely számokkal lehetett nyerni a héten.
Kizuhant egy nő egy társasház ablakából, mentőhelikopter szállította el (videó)
A baleset egyelőre tisztázatlan okból történt, a nő egy második emeleti ablakból zuhant ki.
Deportálással fenyegette meg Vidnyánszky Attilát egy baloldali képviselő
Bródy Gábor korábban azzal lett ismert, hogy egymilliárd forintot tüntetett el úgy, hogy különböző cégeket alapított, majd azokból a felszámolás előtt új társaságba mentette át a vagyont.
Higiénikusan viseljük a maszkokat?
Elfogadható kompromisszum a frissen mosott ruházat zsebében tárolt tiszta maszk használata.