Hallgassa élőben!

szavazásértékelés

Szavazási eredmény / 1 hónapja
Akinek már kifogyóban van az idei szabadságkerete, vagy nem tud most szabadságra menni, bizonyára nem könnyű megoldania gyermekei felügyeletét az őszi iskolaszünetben. Aki viszont meg tudta oldani, hogy csemetéivel töltse ezeket a napokat, a gyönyörű őszi időben nagyszerű programokat valósíthat meg velük.
szavazásértékelés / 2 hónapja
Legutóbbi szavazásunkban azt kérdeztük meg, vajon továbbjuthat-e a Ferencváros az Európa-liga csoportköréből? Az eredmény a realitás felé mutat, de tudjuk, miért szeretjük a nemzetközi kupaporondot.
Szavazási eredmény / 3 hónapja
Látta minden idők legnagyobb Szent István-napi tűzijátékát? – ezt firtattuk az ünnepi hosszú hétvégét követő olvasói szavazásunkban, amelyből kiderült, portálunk látogatóinak közel kétharmada követte élőben vagy a tévén keresztül az augusztus 20-i ünnepség csúcspontját.
A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Ropogtatnivalók, melyeket szétkapkod a család


Napi keresztrejtvény
Napi sudoku – könnyebb verzió
Napi sudoku – nehezebb verzió
Varga Judit: meg kell fékezni a gyermekeket célzó agresszív szexuális propagandát (videó)
Az igazságügyi miniszter arra is felhívta a figyelmet, hogy Európában elsőként a magyarok mondhatják el népszavazáson, hogy mit gondolnak minderről.
Megtalálták, mi okozhatja a ritka vérrögképződést az AstraZeneca vakcinája után
Az AstraZeneca Covid-19 elleni vakcinája egy nagyon ritka mellékhatásának, a vérrögképződésnek a kiváltó okát találhatták meg tudósok.