Hallgassa élőben!

sérült

9 éve
Bihar megye-Péntek reggel megsérült egy magyar barlangkutató a romániai Bihar-hegységben lévő Pádis fennsík egyik barlangjában, a hegyi mentők a segítségére siettek.
10 éve

Befejeződött a nyomozás Stohl András ügyében, amely szerint a színész ittasan okozott súlyos balesetet 2010. május 8-án a hajnali órákban Fót külterületén.

11 éve

Bihar megye - Két fiatal hölgy szenvedett sérüléseket szombatról vasárnapra virradóra, miután a személygépkocsi, melyben utaztak, az árokba fordult. A nagykágyai, 21 éves H. A.-t, valamint a 22 éves K. B.-t a váradi mentők kórházba szállították.

11 éve

Heten sérültek meg Magyarországon a 42. számú főúton vasárnap reggel, amikor mikrobusz személygépkocsival ütközött Biharkeresztes és Mezőpeterd között - tájékoztatta Katona Kornél, a mentőszolgálat berettyóújfalui mentésvezetője az MTI-t.

11 éve

Bihar megye - Míg tavaly a gyorshajtók okozták a közlekedési balesetek jelentős részét, addig az idén, a közlekedésrendészet összesítése alapján, a szabálytalan gyalogosok miatt történtek a legsúlyosabb balesetek a megyében.

11 éve

Bihar megye - Hazatért Tamáshidára
annak a spanyolországi balesetnek a két
túlélője, a 22 éves N.B.
és a 28 éves F.J., amelyben a
közelmúltban hat tamáshidai
szezonmunkás vesztette életét.Hagyta elpusztulni a kutyáját, börtönbüntetést kapott egy somogyi férfi
Egy év hét hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélt a Barcsi Járásbíróság nem jogerősen egy férfit, aki tavaly ősszel hagyta elpusztulni sérült kutyáját.
Hét nagyváradi pólós a román válogatottban
Kétmeccses előnyben vannak a pólósok
Legyőzték félelmüket a kosarasok
Úgy tűnik, lassan, de annál biztosabb úton haladnak a nagyváradi felnőtt férfi kosárlabda-együttes tagjai, hogy kigyógyuljanak a „Kolozsvár-fóbiából”. Erre enged következtetni a VSK legutóbbi mérkőzése, amikor éppen Váradon győzte le (83–77) a tabellaelső Szamos-parti alakulatot.
Frissítette a CNSU a magas járványügyi kockázatot jelentő országok jegyzékét
Aktualizálta hétfő este az Országos Vészhelyzeti Bizottság (CNSU) a járványügyi kockázatot jelentő, sárga zónás országok jegyzékét.