Hallgassa élőben!

Selmeczi György

5 éve
Kolozsvár történelme folyamán nem egyszer bizonyította, mindig ki tudta „termelni” azokat a művészeket, akik tevékenységük következtében meghatározó értékeket alkottak, nem egyszer példát mutatva más erdélyi városoknak is
7 éve
Tartalmas, emlékezetes beszélgetés során ismerkedhetett meg a nagyváradi nagyérdemű Selmeczi György zeneszerzővel, a szombat este a váradi színházban bemutatott Szeigligeti című előadás rendezőjével.
7 éve
Selmeczi György a nagyváradi magyar színtársulat Szigligeti című előadásának a rendezője, azonban a művész főként zeneszerzőként, karmesterként és operarendezőként elismert a nemzetközi színtéren.
9 éve
Holnap este hét órától a nagyváradi filharmónia koncerttermében Selmeczi György irányítása alatt koncertezik majd a Nagyváradi Állami Filharmónia zenekara.
10 éve

Az esemény kiötlője, megvalósítója és karmestere Selmeczi György, aki Magyarországon él, de szíve, gondolkodásának alapvető megnyilvánulásai, ahhoz az intézményhez kötik, melyben gyermekkorát töltötte.

11 éve

Kolozsvár - A több mint 180 éves Kolozsvári Állami Magyar Opera keddi estéjén Selmeczi György zeneszerző-karmestert köszöntik, aki különféle minőségben és posztokon húsz éve szolgálja az operajátszást a színházban. Bartók operája A kékszakállú herceg vára és Selmeczi a Szirén című egyfelvonásosa kerül színre.

1


Hetekre kidőlt a Leipzig kulcsembere
A spanyol válogatott Dani Olmo combizomszakadást szenvedett.
Ingyenes szuperkoncerttel ünnepel az idén 30 éves Szerencsejáték Zrt.
A helyszínen felállított értékesítési pontokon befolyt összeget a cég 100 százalékban az Ökumenikus Segélyszervezetnek ajánlja fel.
Demográfiai csúcs: a családnak nincs alternatívája
A családnak nincs alternatívája – jelentette ki a családokért felelős tárca nélküli miniszter pénteken a IV. Budapesti Demográfiai Csúcson mondott zárszavában.
Budapest mellett idén Veszprémben is lesz Kávéházak Éjszakája
A két várost magába foglaló rendezvénysorozaton zenei koncertek, könyvbemutatók, irodalmi beszélgetések kávészakmai, illetve kóstolóprogramok lesznek.
Tragédia: öt ember halt meg egy balesetben Abonynál (galéria)
Egy kistehergépkocsi hátulról egy kamionnak ütközött.