Hallgassa élőben!

Sebestyén Márta

3 éve
Az augusztusi I. Siteri Szent István-napi zenei ünnepség sikerén felbuzdulva a helyi szervezők újabb színvonalas kulturális esemény megszervezésére vállalkoztak. Ennek köszönhetően ismét a zene fellegvárává alakul a siteri református Árpád-kori templom.
3 éve
A Partiumi Magyar Művelődési Céh és a Nagyvárad Újvárosi Református Egyházközség meghívására december 3-án a Nagyvárad-Újvárosi Református Templomban (Kálvin János utca 1. szám) koncertezik Sebestyén Márta, UNESCO- valamit Kossuth-díjas népdalénekes és Andrejszki Judit barokkénekes.
4 éve
A Partiumi Magyar Művelődési Céh meghívására a Magyar Kultúra Napján, január 22-én Nagyváradon, a Partiumi Keresztény Egyetemen koncertezik Sebestyén Márta, UNESCO-, valamit Kossuth-díjas népdalénekes és Andrejszki Judit barokkénekes.
7 éve
A Szent László Napok csütörtöki hivatalos megnyitórendezvényén a váradi színházban fellépett a nyíregyházi Cantemus gyermekkórus, valamint Sebestyén Márta és zenekara. Az UNESCO-díjas népdalénekes az Üdvözlégy, Szent László király! című műsorát hozta el városunkba.
1


Megszállják Olaszországot az „alien” szúnyogok, veszélyes vírusokat is terjeszthetnek
A tudósok „sürgős és összehangolt erőfeszítéseket” szorgalmaznak az invazív fajjal szemben.
Új okostelefont mutatott be a Huawei
Mint a Huawei-től már megszokhattuk, az új készülék is kiváló fotós és videós funkciókkal, erős akkumulátorral és szupergyors töltéssel érkezik.
Nagyon egyszerű, új terápiát használnak a szaglásvesztésre
Nem bonyolult, nem drága és úgy tűnik, sikeresen állítja vissza a szaglást.
Kiderült, ennyi év börtönt kaphat Alec Baldwin
Mivel nemcsak a főszereplője, de a producere, főgyártásvezetője is a filmnek, amelynek forgatásán tragédia történt, mindenért ő felel.
Napi keresztrejtvény