Hallgassa élőben!

Romeo Rimbu

3 éve
A váradi filharmónia állandó karmestere, Romeo Rîmbu ezúttal kettős minőségben, mint karmester és szólista szerepel a koncerten. Megtudtuk: még egy további meglepetést is tartogat a nézőknek.
3 éve
A Nagyváradi Állami Filharmónia soron következő, mai koncertjének műsorát a nemzetközi nőnap alkalmából különlegesre tervezték, hangzott el a tegnapi sajtótájékoztatón.
3 éve
Ezúttal szerdán, a román nemzeti ünnep tiszteletére került sor a szokásos heti szimfonikus hangversenyre a Nagyváradi Állami Filharmóniában. Enescu- és Bughici-művek hangzottak el.
5 éve
Nagy érdeklődés közepette zajlott csütörtök este a filharmonikusok hangversenye M.I.Glika opera nyitány, Niccolo Paganini hegedűversenye és egy Csajkovszkij szimfónia hangzott el. Romeo Rîmbu karmester vezényelt, és tehetséges hegedűművész fia, Remus Rîmbu volt a szólista.
6 éve
Szeptember 17-én nagy érdeklődés mellett tartották meg a 2015–2016-os évad első hangversenyét a Nagyváradi Állami Filharmóniában. Édouard Lalo francia és Gustav Holst angol zeneszerző művei csendültek fel az Enescu-Bartók koncertteremben.
6 éve
A maga módján rendhagyó hangverseny zajlott múlt csütörtök este az Állami Filharmóniában, hiszen egy harsona concertino is elhangzott a kolozsvári vendégművész Mircea Neamţ előadásában.
6 éve
A filharmónia múlt heti hangversenyének mindhárom műsorra tűzött darabjában a hegedű volt a szólóhangszer. C. Saint-Saëns-, Maurice Ravel- és Ny. Rimszkij-Korszakov-művek csendültek fel.
6 éve
Romantikus művek kerülnek terítékre a Nagyváradi Filharmónia csütörtök esti hangversenyén, s az előadás különlegesnek ígérkezik,mondta el Romeo Rîmbu karmester a szerdai sajtótájékoztatón.
8 éve
A „spanyol téma” dominál a Nagyváradi Filharmónia csütörtök esti, évadzáró előadásán. Váradi és vendégművészek vallottak az izgalmasnak ígérkező hangversenyről a szerdai sajtótájékoztatón.


Felborult egy autó Abonynál, a sofőr meghalt
Egy autó eddig ismeretlen okból letért az útról és felborult Abonynál. A balesetben a sofőr a helyszínen meghalt.
Nicolae Ciucă hétfőn tárgyalni fog a kormányprogramról az USR képviselőivel
Andy Vajna üzent a túlvilágról: nem örül Timi eljegyzésének?
Látszólag révbe ért Andy Vajna fiatal özvegye, a háttérben azonban furcsa jelek tűnnek fel.
Megkezdődött a hortobágyi behajtási ünnep és darufesztivál
Áthajtották a rackajuhokat a Kilenclyukú hídon vasárnap délután, ezzel megkezdődött a Szent Dömötör napi behajtási ünnep.
Több mint százezren igényeltek védőoltást az elmúlt 24 órában