római katólikus püspökség

3 éve
December 23-án, péntek délben a Nagyváradi Római Katolikus Püspökség munkatársai szokás szerint közösen hangolódtak rá karácsony ünnepére a főpásztorukkal a püspöki palota dísztermében.
4 éve
Meghosszabbították egy hónappal a Megyei Tanács, a Körösvidéki Múzeum, illetve a római katolikus püspökség közötti bérleti szerződést, dőlt el a keddi megyei tanácsi ülésen. Az erre vonatkozó tervezetet is a liberális pártiak tizenhat tartózkodása mellett, a többi tizennyolc jelen lévő tanácsos egyetértésével szavazták meg.
4 éve
A nagyváradi önkormányzat Alexandru Badea tenor segítségével, éspartnerségben a Turizmust Promováló Egyesülettel, a Mária királyné Színházzal, a Római Katolikus Püspökséggel és Körösvidéki Múzeummal június 9-12. között megszervezi az European Music Open elnevezésű nemzetközi zenei fesztivált.
4 éve
A múlt hétvégén a Nagyváradi Római Katolikus Püspökség – Nagyváradi Katekétikai Központ szakmai továbbképzőt rendezett hitoktatóknak, egyházi iskolai tanítóknak és óvodapedagógusoknak.
5 éve
Nagyvárad- Jó hangulatúra sikerült, és sok érdeklődőt vonzott az az adventi vásár, melyet szombaton első alkalommal szervezett a Nagyváradi Római Katolikus Püspökség a Székesegyház előtti téren.
5 éve
Nagyvárad- Szombaton a váradi Római Katolikus Püspökség a Székesegyházban ismét megszervezte az Egyházmegyei Kórustalálkozót. Az idei találkozóra is sok kórus érkezett. Egy előadás is elhangzott.
6 éve
Nagyvárad- Szombaton a Püspöki Palotában Kultúra és műpártoló főpapok Magyarországon a 19. században címmel új egyháztörténeti konferencia-sorozatot indított a váradi Római Katolikus Püspökség.
6 éve
A nagyváradi római katolikus püspökség belegyezett abba, hogy a Bihar Megyei Tanács felújítsa az egykori váradi pénzügyi palotát, annak ellenére, hogy az épület miatt perben állnak a felek.
6 éve
Nagyvárad- Az idei Szeretetszolgálat Évében a váradi Római Katolikus Püspökség az önkéntességre való felhívással fordul minden jó szándékú ember felé, melynek jegyében egy megbeszélést szerveztek.


Ők a legnagyobb gyerekgyárosok Hollywoodban
Van, akinek még a szívtipró Mick Jaggernél is több csemetéje van.
Digitális adatbázis 1956-os röplapokból
Rálőttek egy papra Lyonban, életveszélyesen megsérült
A görög állampolgárságú pap éppen a templomot zárta be, amikor egy puskával kétszer rálőttek.
Rengeteg előfizetőt veszített a Netflix a botrányfilm miatt
Sokak ellenszenvét és felháborodását váltotta ki a Cuties, van olyan is, aki szerint egyenesen a pedofíliát reklámozza.
Aba Sámuel DNS-e választ adhat az Árpád-ház hun eredetére (videó)
Az eddigi eredmények is szenzációsnak mondhatók, ugyanis megtalálták az 1040-es években épített templomot, ahol harmadik magyar királyunk maradványait végső nyugalomra helyezték.