Hallgassa élőben!

Remus Rimbu

5 éve
Nagy érdeklődés közepette zajlott csütörtök este a filharmonikusok hangversenye M.I.Glika opera nyitány, Niccolo Paganini hegedűversenye és egy Csajkovszkij szimfónia hangzott el. Romeo Rîmbu karmester vezényelt, és tehetséges hegedűművész fia, Remus Rîmbu volt a szólista.
6 éve
A filharmónia múlt heti hangversenyének mindhárom műsorra tűzött darabjában a hegedű volt a szólóhangszer. C. Saint-Saëns-, Maurice Ravel- és Ny. Rimszkij-Korszakov-művek csendültek fel.
9 éve
Az elmúlt évadban nagy sikerrel bemutatott apa és fia koncertest után ma ismét együtt lép fel Romeo Rimbu karmester és fia, Remus Rimbu.
1


Ingyenes szuperkoncerttel ünnepel az idén 30 éves Szerencsejáték Zrt.
A helyszínen felállított értékesítési pontokon befolyt összeget a cég 100 százalékban az Ökumenikus Segélyszervezetnek ajánlja fel.
Demográfiai csúcs: a családnak nincs alternatívája
A családnak nincs alternatívája – jelentette ki a családokért felelős tárca nélküli miniszter pénteken a IV. Budapesti Demográfiai Csúcson mondott zárszavában.
Budapest mellett idén Veszprémben is lesz Kávéházak Éjszakája
A két várost magába foglaló rendezvénysorozaton zenei koncertek, könyvbemutatók, irodalmi beszélgetések kávészakmai, illetve kóstolóprogramok lesznek.
Tragédia: öt ember halt meg egy balesetben Abonynál
Egy kistehergépkocsi hátulról egy kamionnak ütközött.
Jövőre 400 milliót ad a kormány nemzetiségi táborokra
A járvány ellenére idén 366 tábort szerveztek meg a támogatásokból a hazai nemzetiségek.