Hallgassa élőben!

rajzverseny

6 éve
Az ERA Park, Nagyvárad legnagyobb bevásárló és szabadidőközpontja, rajzversenyt hirdetett "Fedezd fel Bihart!" címmel. Ennek megtörtént az eredményhirdetése, három iskola diákjai nyertek sorsolás útján kirándulást Vércsorog (Vârciorog) festői vidékére, miután lerajzolták Bihar néhány szép látványosságát.
8 éve
Az elmúlt hétvégén a Diákokért Egyesület két programot is tartott a nagyváradi Ady Endre Elméleti Líceum dísztermében.
11 éve

Nagyvárad - A napokban rajzversenyt szervezett a Szent László Római Katolikus Gimnázium, tudtuk meg Zalder Éva igazgatónőtől. A tanintézet ugyanis egyházmegyei rajzpályázatot nyert, melyet az Oktatásügyi Minisztérium is jegyez.

11 éve

Szatmár megye - A Szatmár megyei református vallástanárok szervezésében május 28-án, pénteken délután 5 órától a Piskolti Általános Iskolában kerül sor a „Jézus a gyermekszívekben” című, I-IV. osztályos tanulók által készített rajzkiállítás ünnepélyes megnyitójára – tájékoztatta szerkesztőségünket Csáki Judith vallástanár, a rendezvény házigazdája.Alig takarja a csipke Tolvai Reni észbontó idomait
Az énekesnő pikáns képeket mutatott magáról az Instagram-oldalán. Fehérneműre vetkőzött.
Hetekre kidőlt a Leipzig kulcsembere
A spanyol válogatott Dani Olmo combizomszakadást szenvedett.
Ingyenes szuperkoncerttel ünnepel az idén 30 éves Szerencsejáték Zrt.
A helyszínen felállított értékesítési pontokon befolyt összeget a cég 100 százalékban az Ökumenikus Segélyszervezetnek ajánlja fel.
Demográfiai csúcs: a családnak nincs alternatívája
A családnak nincs alternatívája – jelentette ki a családokért felelős tárca nélküli miniszter pénteken a IV. Budapesti Demográfiai Csúcson mondott zárszavában.
Budapest mellett idén Veszprémben is lesz Kávéházak Éjszakája
A két várost magába foglaló rendezvénysorozaton zenei koncertek, könyvbemutatók, irodalmi beszélgetések kávészakmai, illetve kóstolóprogramok lesznek.