Pásztor Sándor

Interjú / 4 hónapja
A járvány elleni védekezésben teljesen leállt a turisztikai ágazat, a korlátozások fokozatos feloldásával azonban lassan mégis beindulhat az utazás. A Bihar Megyei Tanácshoz tartozó turisztikai ügynökség az utóbbi időszakban felmérte a jelenlegi lehetőségeket, s folytatta projektjeit, közölte Pásztor Sándor, a megyei önkormányzat RMDSZ-es elnöke.
Politika / 4 hónapja
Péntek délután a védőtávolság és egyéb egészségügyi óvintézkedések betartásával választmányi gyűlést tartott az RMDSZ Bihar megyei szervezete. A választmány megszavazta, hogy Szabó József jelenlegi megyemenedzser pályázza meg a megyei tanács elnöki tisztséget. Pásztor Sándor visszatér a vízügyhöz.


Digitális adatbázis 1956-os röplapokból
Rálőttek egy papra Lyonban, életveszélyesen megsérült
A görög állampolgárságú pap éppen a templomot zárta be, amikor egy puskával kétszer rálőttek.
Rengeteg előfizetőt veszített a Netflix a botrányfilm miatt
Sokak ellenszenvét és felháborodását váltotta ki a Cuties, van olyan is, aki szerint egyenesen a pedofíliát reklámozza.
Aba Sámuel DNS-e választ adhat az Árpád-ház hun eredetére (videó)
Az eddigi eredmények is szenzációsnak mondhatók, ugyanis megtalálták az 1040-es években épített templomot, ahol harmadik magyar királyunk maradványait végső nyugalomra helyezték.
Ludovic Orban: Az a célunk, hogy december 31-éig elfogadjuk a költségvetés-tervezetet
A kormány célja december 31-éig elfogadni a jövő évi államháztartási törvény tervezetét. Ez valószínűleg karácsony és szilveszter között fog megtörténni – jelentette ki szombaton, Slobozián tett látogatása során Ludovic Orban.