Hallgassa élőben!

Partiumi Egyetemi Napok

5 éve
Az évek óta megrendezésre kerülő PEN (Partiumi Egyetemi Napok) keretében, a PKE Angol Nyelv és Irodalomtudomány Tanszéke idén is változatos programokkal várta az érdeklődőket.
5 éve
A hetedik alkalommal megszervezett Partiumi Egyetemi Napok keretében szerdán kiállításmegnyitó zajlott a művészeti kar galériájában, melynek során átadták az idei Wagner Nándor díjakat is.
8 éve
A Partiumi Egyetemi Napok (PEN) harmadik napján újabb kiemelkedő személyiség kapott helyet a programban. Dr. habil. Forgács Attila, a budapesti Corvinus egyetem oktatója szerda este „GlObesity”: a tömeges elhízás címmel tartott előadást az érdeklődőknek a Partiumi Keresztény Egyetem Dísztermében.
8 éve
A KéPKEret a PKE Magyar Nyelv és Irodalomtudományi tanszékének szervezésében zajló irodalmi, művészeti beszélgetéssorozat, mely kortárs szerzőket szólít meg és mutat be elsődlegesen az egyetemi hallgatóságnak és az univerzitás polgárainak.
9 éve
Az április 23–27. között zajló Partiumi Egyetemi Napok keretében nyílt napot tartottak tegnap a PKE-n. A tanintézménnyel, a különböző szakokkal, oktatási körülményekkel ismerkedhettek az érdeklődők.
1


Napi keresztrejtvény
Napi sudoku – könnyebb verzió
Napi sudoku – nehezebb verzió
Megszólalt az audis, aki az utolsó pillanatban rántotta el a kormányt egy ámokfutó elől az M1-esen
Elmesélte az élményeit annak az Audinak a vezetője, aki az utolsó pillanatban tért ki egy fékezés nélkül érkező autós elől az M1-esen.
Sokkot kapott a falu: brutális gyilkosság történt Tömörkényben
Lelkiismerete miatt vallott a gyilkos: egy 40 év körüli férfi feladta magát a rendőrségen és beismerte, hogy megölte szeretője férjét.