Hallgassa élőben!

Partium Alapítvány

3 éve
A csonka családok témakörében zajlott szimpózium tegnap, a Gyermekért és Családért Egyesület szervezésében. A szimpózium második felében főleg a családsegítés különböző módozatairól esett szó. Előadások hangzottak el, melyek mindegyikét hozzászólások, kérdések követték.
4 éve
Hétfő délután a Partium Alapítvány Munkát a megváltozott és sajátságos képességű embereknek címmel szervezett kerekasztal-beszélgetést a vár volt katonai adminisztrációs épületében (I).
5 éve
Bihar megye magyar szociális intézményeiben nevelkedő gyermekek ismerkedtek meg Nagyváraddal és Szent László királlyal a Partium Alapítvány programjának keretében.
7 éve
Nagyvárad- A Partium Alapítvány február 8-án, szombaton 18 órától az Ady Endre Kulturális Központban ismét megszervezi a Partiumi farsangi bált. Meghívottak a Kolozsvári Magyar Opera művészei.
7 éve
Bihar megye - Adventi ajándékozási akciót kezdeményezett a Partium Alapítvány: támogatóik segítségével könyveket gyűjtöttek, melyeket váradi, valamint vidéki idősgondozó otthonokba juttatnak el.
9 éve
A Partium Alapítvány Elnökségének Léda-házzal kapcsolatos közleménye a „tolvaj kiált tolvajt” tipikus esete - áll Tőkés László EP-alelnök sajtóirodájának közleményében.
1


A fajok mintegy 20 százaléka veszélyeztetett Franciaországban
Három szervezet az IUCN veszélyeztetett fajokat nyilvántartó vörös listájának alakulását vizsgálta meg 2008 óta az országban.
Fucsovics Márton: át szeretnék kelni a folyón
Fucsovics Márton szintet szeretne lépni az 1,12 millió euró (403,5 millió forint) összdíjazású rotterdami keménypályás férfi tenisztorna megnyerésével.
Azta! Opitz Barbi búcsút intett ikonikus, göndör fürtjeinek
Közösségi oldalán azt írja: rajongói kérésének tett eleget ezzel.
Orbán Viktor: senkit sem hagyunk az út szélén (videó)
A Vakcinainfó Extra harmadik részében a bezárással érintett gazdasági ágazatok szereplőinek nyújtott kormányzati segítségekről adott tájékoztatást a miniszterelnök.
Akár 900 millió forintot is érhet a magyar származású indiai festő 9 év után előkerült portréja
Elárverezik Amrita Sérgil magyar származású indiai festő kilenc évtized után felbukkant portréját.