Hallgassa élőben!

paradicsom

a megelőzés a legfontosabb / 1 éve
Bár a betegség emberre nem veszélyes, a terményt teljesen tönkreteheti.
4 éve
A 2017-es év első intézkedéseként egy olyan programot bocsát útjára a mezőgazdasági minisztérium, amely egyrészt támogatni kívánja a vidéki termelőket, megbízható jövedelmet biztosítva, másrészt vállalkozásra ösztönzi a fiatalokat, nem utolsó sorban pedig szélesítve a zöldségek piacát újra vissza akarja szerezni a haza termesztésű paradicsom megbecsülését.
10 éve
A zsákos paradicsom termesztése nagyon elterjedt, főleg akkor ideális, ha nincs elég helyünk és gyorsan szeretnénk saját termesztésű paradicsomot szüretelni. Időtakarékos, mert a megvett zsák földbe máris elültethetjük a palántákat!
10 éve

Úgy tűnik a Nyugat-Európából elindult uborka-hisztéria kedvez a helyi kistermelőknek, hiszen a szatmárnémeti piacokon a vevők többsége a helyben termesztett zöldséget, gyümölcsöt keresi.Megműtötték Oláh Gergőt
Oláh Gergő csütörtökön feküdt a műtőasztalra. Az ötgyermekes édesapa jó ideje tervezte már a beavatkozást.
Megszállják Olaszországot az „alien” szúnyogok, veszélyes vírusokat is terjeszthetnek
A tudósok „sürgős és összehangolt erőfeszítéseket” szorgalmaznak az invazív fajjal szemben.
Új okostelefont mutatott be a Huawei
Mint a Huawei-től már megszokhattuk, az új készülék is kiváló fotós és videós funkciókkal, erős akkumulátorral és szupergyors töltéssel érkezik.
Nagyon egyszerű, új terápiát használnak a szaglásvesztésre
Nem bonyolult, nem drága és úgy tűnik, sikeresen állítja vissza a szaglást.
Kiderült, ennyi év börtönt kaphat Alec Baldwin
Mivel nemcsak a főszereplője, de a producere, főgyártásvezetője is a filmnek, amelynek forgatásán tragédia történt, mindenért ő felel.