Hallgassa élőben!

ottomany

3 éve
Más településekhez hasonlóan az elmúlt hétvégén a szalacsi és ottományi diákokat is bevonták az évek óta tartó TeSzedd akcióba.
3 éve
Az érmelléki és a hortobágyi régió kapcsolatainak felélesztése, a természeti értékek óvása, megőrzése és népszerűsítése. Dióhéjban ezek a céljai Szalacs és Hortobágy települések közös pályázatának, melynek nyitókonferenciáját szombaton tartották az ottományi Komáromi kúriában.
3 éve
Több mint kétszáz ajándékcsomaggal érkezett Szalacsra a mikulás. Az oviba és alsós osztályba járó gyerekek mindegyike ajándékokkal térhetett haza. A bátrabbak a nagyszakállú láttán már kiálltották is, mi az, amit szeretnének. Még szerencse, hogy a puttonyba nem fér be a traktor.
4 éve
Röviden beszámoltunk már arról, hogy újra nagy munka zajlik az ottományi Komáromi kúriánál: a kazamatát és a  vizespincét teszik rendbe, de vízelvezetési munka is folyamatban van. A napokban egy kiadósabb szemlét tartottunk a helyszínen.


Megszólalt az audis, aki az utolsó pillanatban rántotta el a kormányt egy ámokfutó elől az M1-esen
Elmesélte az élményeit annak az Audinak a vezetője, aki az utolsó pillanatban tért ki egy fékezés nélkül érkező autós elől az M1-esen.
Sokkot kapott a falu: brutális gyilkosság történt Tömörkényben
Lelkiismerete miatt vallott a gyilkos: egy 40 év körüli férfi feladta magát a rendőrségen és beismerte, hogy megölte szeretője férjét.
Megvan kié lett a 10 millió: ő lett idén a Séfek séfe
Öt hét után véget ért a Séfek séfe harmadik évada.
Több mint 90 műalkotáshoz jutott egy hagyatékból a frankfurti Städel Múzeum
A festményeket és papírmunkákat egy 2019-ben elhunyt frankfurti fotográfus, pszichológus és mecénás, Ulrike Crespo hagyta örökül a Städelre.
Megnyílt az új, gigantikus Munch-múzeum Oslóban
A múzeumban 11 kiállítóterem kalauzol végig a világhírű norvég expresszionista festő és szobrász pályafutásán.