Hallgassa élőben!

orvend

3 éve
Január 16-án, kedden az örvéndi református templomban zajlott a hétvégén elhunyt Kánya Endre lelkipásztor gyászszertartása. Csűry István püspök prédikált, az egyházközség és a helyi közösség nevében Sorbán Levente, a volt évfolyamtársak részéről Kerekes József búcsúzott.
3 éve
Január 13-án, szombaton, életének 46. esztendejében, egy rövid, de könyörtelen betegség következtében visszatért teremtő Urához Kánya Endre, az Örvéndi Református Egyházközség lelkipásztora. 
6 éve
Örvénden, akárcsak más években az idén is a Református Egyházközség, az RMDSZ, a Polgármesteri Hivatal, illetve az örvéndi iskola közösen ünnepelték meg az 1848–49-es forradalom és szabadságharc kitörésének napját. A rendezvény helyszíne a református templom volt.
7 éve
Rágalmazás vádjával bepereli Csomortányi Istvánt, az Erdélyi Magyar Néppárt (EMNP) Bihar megyei elnökét Grim András, az RMDSZ Bihar megyei szervezetének szórványügyi alelnöke.
7 éve
Egy nappal az EMNP által szervezett helyi tüntetés előtt a Bihar megyei Örvénd településen uszító, a román hatóságok elleni támadásra buzdító szórólapok jelentek meg.


Több mint tizenhatezer személyt oltottak be a bukaresti oltási maraton első két napján
Háromgyerekes apukát gázolt halálra a vonat – zenét hallgathatott, talán azért hajtott a sínekre
A 24 éves, háromgyerekes apa motoros rollerrel indult haza a családjához, de sosem érkezett meg.
Gigászi méretű harcsa akadt horogra Mihálygergén
Egy 90 kilogrammos harcsa akadt horogra szombat este a Komravölgyi víztározónál.
Cannes-ban mutatják be Paul Verhoven legújabb filmjét
A Benedetta című film főszereplője a francia Virginie Efira.
Festés előtt: hogyan készítsük elő a falainkat?
A szépen festett falak első lépése a megfelelő és gondos előkészítés, amely előfordul, hogy több időt igényel, mint maga a festési munka.