Hallgassa élőben!

operett

Kritika / 1 éve
„Adventi Operett Gálaest”, „Erdélyi turné” – efféle hangzatos címekkel hirdette Oszvald Marika, Bódi Barbara és Peller Károly, a budapesti operettszínház művészeinek Nagyváradot kedd este 8 órakor érintő vándorfellépését a marosvásárhelyi Defender Star Management ügynökség, mely az eseményt szervezte.
3 éve
Kedd este bónusz operettgálával folytatódott a várszínházban az RMDSZ, az NMD, a nyíregyházi Mandala Dalszínház és a Partium Alapítvány által szervezett VII. Nyári Színházi Fesztivál.
3 éve
Február 16-án, pénteken 19 órától a kolozsvári Operettissimo Együttes lép fel a váradi Állami Filharmóniában. Jegyek ára 25/35 lej, ezeket a filharmónia jegypénztáránál lehet vásárolni.


A kijelölt miniszterelnök az RMDSZ-szel közösen folytatta a kormányprogram kidolgozását
Nicolae Ciucă kijelölt miniszterelnök a Nemzeti Liberális Párt (PNL) szakértőivel és az RMDSZ képviselőivel közösen folytatta szombaton a kormányprogram kidolgozását – adta hírül a kormány sajtóirodája.
CNCAV: 127.305 személy kapta meg a COVID-19 elleni vakcinát az elmúlt 24 órában
Jövő júliusban indul a termelés a gyulai Airbus-gyárban
Az üzem teljes kapacitással várhatóan 4-5 év múlva fog majd működni.
Emil Boc: a kolozsváriak fele megkapta a koronavírus elleni oltás mindkét dózisát
A kolozsváriak 56 százaléka beoltatta magát koronavírus ellen, 50 százalék a vakcina második dózisát is megkapta már – jelentette be szombaton a város polgármestere.
Liu Shaolin arany-, Krueger ezüstérmes lett 500 méteren
Liu Shaolin Sándor arany-, Krueger John-Henry pedig ezüstérmet nyert 500 méteren a rövidpályás gyorskorcsolyázók olimpiai kvalifikációs világkupa-sorozatának első, pekingi állomásán.