Omega

3 éve
Az Omega együttes emlékezetes koncertjével zárult az V. Szent László Napok vasárnap este a nagyváradi várban. Ugyanaznap délután a Metropol együttes is remek koncertet adott.
3 éve
A magyar könnyűzenei élet Annája és Omegája látogat el Nagyváradra az V. Szent László Napok keretében, hiszen az Anna and the Barbies, Demjén Ferenc, a KFT és az Omega is fellép majd a várban.
7 éve
Nagyvárad- Kedd este a Bihari Napló médiatámogatásával nagy sikerű, telt házas koncertet adott a váradi Állami Filharmóniában Presser Gábor. Régebbi és újabb szerzemények egyaránt felcsendültek.
8 éve
Öt nap alatt tíz együttes ad koncertet az idei, 23. Bálványosi Nyári Szabadegyetem kulturális programjai között. A Tusványosként ismert rendezvényt július 24. és 29. között tartják a székelyföldi Tusnádfürdőn.
Most már tudjuk, kinek van a legtöbb Eminem-tetoválása a világon
Tíznél nagyobb számban tessék gondolkodni.
Kövesse nálunk az Operatív Törzs szerdai tájékoztatóját! (élő)
A védekezésért felelős Operatív Törzs ma is megtartotta szokásos online sajtótájékoztatóját.
Az RMDSZ nyerte a polgármesteri, helyi tanácsosi és megyei tanácsosi mandátumok többségét Hargita megyében
Az RMDSZ jelöltjei nyerték el a polgármesteri, illetve helyi és megyei tanácsosi tisztségek többségét Hargita megyében – mutatnak rá a Megyei Választási Iroda (BEJ) által közzétett hivatalos végleges eredmények.
Négy évet kapott a Dózsa György úti gázoló, soha többet nem vezethet
Négy év fogházra ítélte első fokon és véglegesen eltiltotta a járművezetéstől M. Richardot az általa okozott halálos közúti baleset miatt a bíróság.
Az USR-PLUS Szövetség szerezte meg a legtöbb mandátumot a temesvári önkormányzatban