Hallgassa élőben!

nyertesek

3 éve
Remek ételek, változatos ízek és versenyhangulat jellemezte a negyedik alkalommal megszervezett D ale porcului disznótoros versenyt, a főnyereményt szombat este vehették át a nyertesek. Az eseménynek az aradi úti ERA Shopping Park adott otthon, a program szombat reggeltől délután 4-ig tartott.
3 éve
Péntek délután szervezték meg a tizedikes osztályok a nagyváradi Szent László Római Katolikus Teológiai Líceum 2017-es gólyabálját a díszteremben. A jelenlevők egy lovagi torna szemlélői lehettek, a győztes pár a IX. B-s Demeter Tibor és Varga Rita lett.
3 éve
Az elmúlt hét végén szombaton, október 21-én rendezték meg a bihardiószegi Fácános tavon a helyi sporthorgászok nagy örömére a Horgász Kupa versenyt mely 26-an vettek részt.
3 éve
Október 22-én újabb nyugtalottó-sorsolást tartottak, amelyben a szeptember 1–31. között kiadott nyugták voltak érintettek.
6 éve
A Nagyújváros csapatának győzelmével ért véget vasárnap este Érmihályfalván a III. Részek Viadal, ám ez csak a pontszámok szerinti sorrendre vonatkozik, hiszen minden városrész hozzájárult a rendezvény közös sikeréhez.
6 éve
Május 16-án Nagyváradra látogat Varró Dániel. A magyar nyelv játékossága és formálhatóságára hívja fel a figyelmet az előadás, amely a gyerekversektől a komolyabb műveken át vetítéssel is színesíti majd a szombatot a Partiumi Keresztény Egyetem dísztermében 18 órától.


Hetekre kidőlt a Leipzig kulcsembere
A spanyol válogatott Dani Olmo combizomszakadást szenvedett.
Ingyenes szuperkoncerttel ünnepel az idén 30 éves Szerencsejáték Zrt.
A helyszínen felállított értékesítési pontokon befolyt összeget a cég 100 százalékban az Ökumenikus Segélyszervezetnek ajánlja fel.
Demográfiai csúcs: a családnak nincs alternatívája
A családnak nincs alternatívája – jelentette ki a családokért felelős tárca nélküli miniszter pénteken a IV. Budapesti Demográfiai Csúcson mondott zárszavában.
Budapest mellett idén Veszprémben is lesz Kávéházak Éjszakája
A két várost magába foglaló rendezvénysorozaton zenei koncertek, könyvbemutatók, irodalmi beszélgetések kávészakmai, illetve kóstolóprogramok lesznek.
Tragédia: öt ember halt meg egy balesetben Abonynál (galéria)
Egy kistehergépkocsi hátulról egy kamionnak ütközött.