napi adatok

Országos adatok / 12 órája
A legutóbbi tájékoztatás óta 6481 új koronavírusos megbetegedést igazoltak Romániában 36.169 teszt eredményének feldolgozás nyomán – közölte csütörtökön a Stratégiai Kommunikációs Csoport (GCS).
Napi adatok / 2 napja
A legutóbbi tájékoztatás óta 4724 új koronavírusos megbetegedést igazoltak Romániában, azt követően, hogy az elmúlt 24 órában országszerte 28.876 tesztet végeztek el – közölte kedden a Stratégiai Kommunikációs Csoport (GCS). A GCS szerint olyan személyekről van szó, akiknek korábban nem volt pozitív teszteredményük. Az új esetekkel 217.216-re nőtt a fertőzöttek száma.
Napi adatok / 2 napja
Bihar Megyei Prefektúra közleménye szerint október 27-én, reggel fél 9-kor Bihar megyében 394 személyt kezeltek kórházban koronavírus miatt. Bihar megyében eddig 3771-en gyógyultak ki a betegségből. Összesen eddig 5711 koronavírusos esetet igazoltak megyénkben.
Napi adatok / 6 napja
A Bihar Megyei Prefektúra közleménye szerint október 24-én, reggel fél 9-kor Bihar megyében 367 személyt kezeltek kórházban koronavírus miatt. Megyénkben eddig 3668-an gyógyultak ki a betegségből.
Országos adatok / 1 hete
A legutóbbi tájékoztatás óta 4902 új koronavírusos megbetegedést igazoltak Romániában 34.466 teszt eredményének feldolgozás nyomán – közölte csütörtökön a Stratégiai Kommunikációs Csoport (GCS).
Napi adatok / 1 hete
Bihar Megyei Prefektúra közleménye szerint október 22-én, reggel fél 9-kor Bihar megyében 331 személyt kezeltek kórházban koronavírus miatt. Bihar megyében eddig 3597-en gyógyultak ki a betegségből, ez százzal több mint az előző napon. Összesen eddig 5024 koronavírusos esetet igazoltak megyénkben.
Napi adatok / 1 hete
Bihar Megyei Prefektúra közleménye szerint október 21-én, reggel fél 9-kor Bihar megyében 304 személyt kezeltek kórházban koronavírus miatt. Bihar megyében eddig 3497-en gyógyultak ki a betegségből, ez 40-nel több mint az előző napon. Összesen eddig 4897 koronavírusos esetet igazoltak megyénkben.


Az északi-sarkvidéki tengeri jég eddigi legkisebb októberi kiterjedését mérték idén
A szokatlanul meleg óceánvíz lassítja a jégtakaró újraképződését.
Az USR ismét benyújtotta az iskolák politikamentesítését célzó tervezetét
A Mentsétek meg Romániát Szövetség (USR) ismét benyújtotta a parlamentbe azt a törvénytervezetet, amely megtiltaná az iskolákban és tanfelügyelőségeken vezető vagy ellenőrző tisztséget betöltő személyeknek, hogy megbízatásuk alatt pártpolitikai tisztségük is legyen.
V4-csúcson és az Európai Tanács ülésén vett részt Orbán Viktor
A koronavírusjárvány és a a franciaországi iszlamista merényleteket voltak a fő témái a megbeszéléseknek.
November 30-áig lehet igényelni az egyházak közösségi célú programjainak támogatását
Soltész Miklós reményeit fejezte ki, hogy a járványhelyzet jövő nyáron már megengedi táborok, közösségi programok szervezését.
Iohannis: Az uniós tagállamoknak egységes kritériumokat kell szabniuk
 Az uniós tagállamoknak egységes kritériumokat és eszközöket kell megszabniuk a koronavírustesztek kölcsönös elismerésére – jelentette ki csütörtök este Klaus Iohannis.