Hallgassa élőben!

napi adat

Koronavírus / 2 hónapja
A legutóbbi tájékoztatás óta 5388 új koronavírusos megbetegedést igazoltak Romániában, több mint 52 ezer teszt eredményének feldolgozása nyomán – közölte szombaton a Stratégiai Kommunikációs Csoport (GCS).
Koronavírus / 7 hónapja
A legutóbbi tájékoztatás óta 1632 koronavírusos megbetegedést igazoltak Romániában, 38.473 teszt eredményének feldolgozása nyomán – közölte csütörtökön a Stratégiai Kommunikációs Csoport (GCS).
Koronavírus / 7 hónapja
A legutóbbi tájékoztatás óta 1564 koronavírusos megbetegedést igazoltak Romániában, azt követően, hogy az elmúlt 24 órában országszerte 36.982 tesztet végeztek – közölte szerdán a Stratégiai Kommunikációs Csoport (GCS).
Koronavírus / 7 hónapja
A legutóbbi tájékoztatás óta 1307 új koronavírusos megbetegedést igazoltak Romániában, azt követően, hogy az elmúlt 24 órában országszerte több mint 16.000 koronavírustesztet végeztek – közölte szombaton a Stratégiai Kommunikációs Csoport (GCS).
Koronavírus / 7 hónapja
A legutóbbi tájékoztatás óta 3474 új koronavírusos megbetegedést igazoltak Romániában, azt követően, hogy az elmúlt 24 órában országszerte több mint 35.600 koronavírustesztet végeztek – közölte szombaton a Stratégiai Kommunikációs Csoport (GCS).
A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Ez a legjobb ünnepi köret!


Orbán Viktor Marine Le Pennel találkozott Varsóban
A magyar kormányfő európai konzervatív pártvezetőkkel tárgyal Varsóban.
Brutális, amit cellatársai tettek egy rabbal a márianosztrai börtönben
500 ezres védelmi pénz fejében nem bántották volna. Az elítélt azonban nem tudott fizetni.
Tovább újulhat a váradi távhőrendszer
Módosultak Nagyváradon az adóövezetek
Hatvanhat utca és utcaszakasz adóövezeti besorolása változik meg a jövő évtől Nagyváradon, döntött legutóbbi ülésén a helyi tanács.
Épül a szociális gyerekközpont Nagyváradon
A Gutenberg Nappali Központ 60 százalékban elkészült, tudatja közleményében a Nagyváradi Polgármesteri Hivatal.