Hallgassa élőben!

micske

2 éve
Június 23-án idén is találkoztak a néptáncosok-népdalénekesek Micskén. A XVII. Partiumi Néptánctalálkozón több mint 400 táncos jelent meg. A csoportokat a Miskolczy Károly Általános Iskolában fogadták a szervezők, a Görböc Néptáncegyüttes tagjai.
3 éve
Vasárnap déltől újra három harang „lakik” a micskei római katolikus templom tornyában: a 215 kilogrammos, tradicionális, vagyis ón-réz ötvözetből készült legújabbat, egyben legnagyobbat tegnap délben húzták fel a helyére, miután Kiss Albert főesperes megáldotta.
4 éve
Öt esztendeje indította tanévkezdést segítő programját a Magyar Református Szeretetszolgálat, melynek képviselői az elmúlt héten szerdán délben Micskére látogattak, a Sámuel Otthonba.
4 éve
Vegyészmérnökből lett orgonajavító, régi hangszerben talált már sok egyéb mellett még denevértetemet is. Megyénkben Micskén épít most újat, de Kovács Tibor azt is elárulta, mire kell figyelni restauráláskor, vagy hogyan kell karbantartani az orgonákat.


Napi keresztrejtvény
Napi sudoku – könnyebb verzió
Napi sudoku – nehezebb verzió
Megszólalt az audis, aki az utolsó pillanatban rántotta el a kormányt egy ámokfutó elől az M1-esen
Elmesélte az élményeit annak az Audinak a vezetője, aki az utolsó pillanatban tért ki egy fékezés nélkül érkező autós elől az M1-esen.
Sokkot kapott a falu: brutális gyilkosság történt Tömörkényben
Lelkiismerete miatt vallott a gyilkos: egy 40 év körüli férfi feladta magát a rendőrségen és beismerte, hogy megölte szeretője férjét.