Hallgassa élőben!

Makovecz Imre

álom maradt / 9 hónapja
Egy olyan különleges katedrális tervéről van szó, amely az építész egyik utolsó alkotása és amelynek megvalósulása érdekében egyre többen szállnak síkra.
6 éve
Az Erdélyi Nemzeti Történeti Múzeum kiállítótermeiben „Megtörtént és megtörténhetett volna” címmel, Makovecz Imre emlékkiállítás nyílt meg.
6 éve
Születésének 80-ik évében Makovecz Imrére (1935-2011), az organikus építészet mesterére emlékezünk abban az épületegyüttesben, melyet Temesvárra tervezett, a régió magyarságának művelődési központjaként.
6 éve
A Héttorony Fesztivál keretében vasárnap délután a nagyváradi színház páholyelőcsarnokában nyitották meg a Makovecz Imre tanítványainak munkait bemutató építészeti kiállítást.
10 éve
Életének 76. évében kedden elhunyt Makovecz Imre nemzetközi hírű építész, a magyar organikus építészet Kossuth-díjas, Corvin-lánccal kitüntetett stílusteremtő alakja - tudatta a család az MTI-vel.
1


Napi keresztrejtvény
Napi sudoku – könnyebb verzió
Napi sudoku – nehezebb verzió
Megszólalt az audis, aki az utolsó pillanatban rántotta el a kormányt egy ámokfutó elől az M1-esen
Elmesélte az élményeit annak az Audinak a vezetője, aki az utolsó pillanatban tért ki egy fékezés nélkül érkező autós elől az M1-esen.
Sokkot kapott a falu: brutális gyilkosság történt Tömörkényben
Lelkiismerete miatt vallott a gyilkos: egy 40 év körüli férfi feladta magát a rendőrségen és beismerte, hogy megölte szeretője férjét.