Lorántffy gimnázium

4 éve
Hétfőn adták át a magyar kormány támogatásával felújított és újonnan felszerelt két műhelytermet a Lorántffy Zsuzsanna Református Gimnáziumban. A fiatalok már birtokba is vették a termeket.
4 éve
Magyarországi kormánytámogatásból alakítják ki a nagyváradi Lorántffy Zsuzsanna Református Gimnázium mechanikai és elektromechanikai műhelyeit.
4 éve
Szerda délután Szatmári Ildikó és Tamás-Péter Réka magyartanárnők szervezésében a nagyváradi Lorántffy Zsuzsanna Református Gimnázium biztosított helyszínt a Kriza János mesemondó, balladamondó és balladaéneklő verseny számára.
6 éve
Nagyvárad - Hagyományos és új programok egyaránt szerepeltek a Lorántffy Zsuzsanna református középiskola idei, Nyitott kapuk elnevezésű iskolanapján. Móricz Zsigmond-novellákat is feldolgoztak.
6 éve
Nagyvárad - Kövendi István iskolalelkész szavaival kezdődött el a Lorántffy Zsuzsanna Református Gimnázium szülőbizottsága által szervezett csütörtök délutáni nőnapi ünnepség, melyre szülőket, nagyszülőket hívtak meg.
6 éve
Nagyvárad - Első alkalommal ünnepelték meg a Tolerancia Nemzetközi Napját a Lorántffy Zsuzsanna gimnázium diákjai. Három teremben zajlottak a témához kapcsolódó foglalkozások, két órán keresztül.
6 éve
Hat ország kultúráját elevenítették fel a nagyváradi lorántffys gólyák az idei Multikulturális Gólyabálon, amelyet az iskola dísztermében tartottak meg október 24-én. A nyertes idén Kökövics Anett és Debreczeni Ákos lett, a versenyt a X. A és B. osztályok szervezték.
8 éve
A hatvanas évek hangulatát idéző ruhákkal, zenékkel, díszlettel és próbákkal fogadták a szervező osztályok a kilencedikeseket az október 20-án megtartott gólyabálon.
1
Újabb magyar márkák mutatkozhattak be a milánói divathéten
Kata Szegedi, NINI, MERO, a ZIA budapest és a THEFOUR szerepelt a Milano Fashion Weeken.
Az orvosi bér megduplázásáról tárgyal a kormány
Sajtóinformációk szerint a kormány ma az orvosi kamara javaslatairól tárgyal. A kamara a hálapénz büntetőjogi betiltását és jelentős orvosi béremelést javasol.
James Cameron befejezte az Avatar 2. forgatását
Már a harmadik rész felvételei is 95 százalékban elkészültek.
Gyermekek számára osztottak szét influenza elleni oltóanyagot
 Az egészségügyi minisztérium 70.000 dózis influenza elleni oltóanyagot küldött ki a megyei egészségügyi igazgatóságoknak azon 6 hónap és 3 év közötti gyermekek beoltására, akik esetében ez ajánlott – jelentette be kedden a tárca.
Bővül a nagyváradi reptér járatainak száma