Hallgassa élőben!

lábtenisz

4 éve
Tegnap kezdődött és vasárnapig tart a csehországi Brnoban a futnet (lábtenisz)-világbajnokság, amelyen a román válogatottat a Nagyszalontai Tengo játékosai képviselik, azaz Georgel Bobiş, Ács Krisztián, ifj. Vasile Sorean, Alex Sorean, Nagy Darius és Denis Purjea, illetve a tréner, id. Vasile Sorean.
7 éve

Nagyvárad - Először iskolások mérkőztek meg az Európai Mobilitás Hetén belül megszervezett péntek délutáni lábtenisz bajnokságon, a Szent László téren megalakult pályán. Nyolc, két személyből álló csapat állt össze, s a dupla kiesés rendszere alapján zajlott a megmérettetés.

9 éve
Nagyszalontán rendezték meg a múlt hét végén a lábtenisz-bajnokság utolsó fordulóját. Az addig pontazonossággal álló Szalonta és Kolozsvár csatájából előbbi jött ki győztesen.
10 éve
A GRUP WEST-hivatalos BMW, Opel és Chevrolet márkaképviselet és a Sănătatea Sport Klub szeretettel meghívja Önt a 2011. október 29-én, reggel 9 órától a klub pályáján (Magnoliei utca 2.szám, Nagyvárad) megrendezésre kerülő lábtenisz bajnokságra. A benevezés és a részvétel ingyenes mindenkinek.
10 éve

Romániában az első FIFTA Pro Tour lábtenisz tornának május utolsó hetében a bihari hajdúváros, Nagyszalonta adott otthont. A tornán magyar, szlovák, román és nagy meglepetésre Egyesült Államokbeli csapatok is indultak.Megszólalt az audis, aki az utolsó pillanatban rántotta el a kormányt egy ámokfutó elől az M1-esen
Elmesélte az élményeit annak az Audinak a vezetője, aki az utolsó pillanatban tért ki egy fékezés nélkül érkező autós elől az M1-esen.
Sokkot kapott a falu: brutális gyilkosság történt Tömörkényben
Lelkiismerete miatt vallott a gyilkos: egy 40 év körüli férfi feladta magát a rendőrségen és beismerte, hogy megölte szeretője férjét.
Megvan kié lett a 10 millió: ő lett idén a Séfek séfe
Öt hét után véget ért a Séfek séfe harmadik évada.
Több mint 90 műalkotáshoz jutott egy hagyatékból a frankfurti Städel Múzeum
A festményeket és papírmunkákat egy 2019-ben elhunyt frankfurti fotográfus, pszichológus és mecénás, Ulrike Crespo hagyta örökül a Städelre.
Megnyílt az új, gigantikus Munch-múzeum Oslóban
A múzeumban 11 kiállítóterem kalauzol végig a világhírű norvég expresszionista festő és szobrász pályafutásán.