Hallgassa élőben!

koldus

8 éve
Koldulásra kényszerítette és rabszolgasorsban tartotta honfitársait az a román állampolgárokból alakult bűnszervezet, amelynek tagjait a héten Milánóban és Torinóban tartóztatta le az olasz rendőrség.
10 éve

Nagyvárad - Május 24-30. között a közösségi rendőrök arra fókuszáltak, hogy a lakosok karban tartják-e a zöldövezeteiket. Ez ügyben felszólításokat kaptak a Kolozsvári, a Nufărului, a Lăpuşului, a Meşterşugarilor, az Emil Isac, a Piatra Craiului, a Plaiului stb. utcákban lakó személyek.

11 éve

Nagyvárad - A napokban a közösségi rendőrök és a Nagyváradi Közösségi és Szociális Ügyek Hivatalának (ASCO) munkatársai együtt razziáztak azért, hogy beazonosítsák a hajléktalanokat.

1


Hagyta elpusztulni a kutyáját, börtönbüntetést kapott egy somogyi férfi
Egy év hét hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélt a Barcsi Járásbíróság nem jogerősen egy férfit, aki tavaly ősszel hagyta elpusztulni sérült kutyáját.
Hét nagyváradi pólós a román válogatottban
Kétmeccses előnyben vannak a pólósok
Legyőzték félelmüket a kosarasok
Úgy tűnik, lassan, de annál biztosabb úton haladnak a nagyváradi felnőtt férfi kosárlabda-együttes tagjai, hogy kigyógyuljanak a „Kolozsvár-fóbiából”. Erre enged következtetni a VSK legutóbbi mérkőzése, amikor éppen Váradon győzte le (83–77) a tabellaelső Szamos-parti alakulatot.
Frissítette a CNSU a magas járványügyi kockázatot jelentő országok jegyzékét
Aktualizálta hétfő este az Országos Vészhelyzeti Bizottság (CNSU) a járványügyi kockázatot jelentő, sárga zónás országok jegyzékét.