Hallgassa élőben!

Kiss Sándor

2 éve
Végleges ítéletet hirdettek a Kiss Sándort is érintő perben, Nagyváradon: eszerint az egész ügyet újratárgyalják, azaz lényegében elölről kezdődik a bírósági szakasz. Az indoklásban eljárásbeli formaságokra hivatkoztak. Tegnap a helyszínen követtük az ítélethirdetést.
4 éve
A Nagyváradi Ítélőtábla döntése nyomán szerdától Kiss Sándor, a Megyei Tanács volt alelnöke, valamint Beneamin Rus, a Selina cégcsoport vezetője elhagyhatja az országot a jogi szervek jóváhagyása nélkül is.
5 éve
Több hete próbálkozunk azzal, hogy megszólaltassuk Kiss Sándort, a Bihar Megyei Tanács alelnökét, az RMDSZ Bihar megyei elnökét. Eddig nem sok sikerrel jártunk, de most hajlandó volt exkluzív interjút adni szerkesztőségünknek. Alább olvashatják a vele készített beszélgetést.
5 éve
Csütörtök este a nagyvárad-velencei kultúrotthonban rendkívüli küldöttgyűlést tartott az RMDSZ Bihar megyei szervezete. Kiss Sándor, a Megyei Tanács alelnöke egész 16 éves tevékenységét összefoglalta, amióta az önkormányzati testület tagja vezető pozícióban.
5 éve
Kiss Sándor, az RMDSZ Bihar megyei szervezetének elnöke összehívja az RMDSZ Bihar megyei küldöttgyűlését március 31-re, 17 órára a nagyvárad-velencei kultúrotthon nagytermébe (Kolozsvári út 85. szám).
5 éve
Tiltakozik a Nagyvárad Metropolisz Övezetének északi részén tervezett palagáz kitermelés beindítása ellen az RMDSZ Bihar Megyei Tanácsi frakciója.
5 éve
Nagyvárad- Péntek délután a Kolozsvári úti kultúrotthon küldöttgyűlést tartott az RMDSZ Bihar megyei szervezete. Elnöki beszámoló hangzott el, hozzászólások voltak, majd díjakat osztottak ki.


Jövő júliusban indul a termelés a gyulai Airbus-gyárban
Az üzem teljes kapacitással várhatóan 4-5 év múlva fog majd működni.
Emil Boc: a kolozsváriak fele megkapta a koronavírus elleni oltás mindkét dózisát
A kolozsváriak 56 százaléka beoltatta magát koronavírus ellen, 50 százalék a vakcina második dózisát is megkapta már – jelentette be szombaton a város polgármestere.
Liu Shaolin arany-, Krueger ezüstérmes lett 500 méteren
Liu Shaolin Sándor arany-, Krueger John-Henry pedig ezüstérmet nyert 500 méteren a rövidpályás gyorskorcsolyázók olimpiai kvalifikációs világkupa-sorozatának első, pekingi állomásán.
CNCAV: az oltás ötödére csökkentette a megfertőződés és tizedére a kórházba kerülés kockázatát
Az oltással történő immunizálás kevesebb mint ötödére csökkentette a megfertőződés kockázatát Romániában, kevesebb mint tizedére a kórházba kerülés valószínűségét, tizennegyedére az intenzív osztályra kerülés és huszadára az elhalálozás kockázatát – közölte a koronavírus elleni oltási kampányt koordináló országos bizottság (CNCAV) egy, az oltások hatékonyságát vizsgáló felmérés eredményeire hivatkozva.
Előre kitervelték, hogy megölik az ápolásra szoruló idős asszonyt, egymást buktatták le
Megölt két nő egy 86 éves asszonyt, akit közösen ápoltak Komlón.