kézilabda

kézilabda / 1 hónapja
A csütörtöki tesztelés során kiderült, hogy az eddigi öttel szemben hat játékos koronavírusos a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatában.
Férfi kézilabda NB I. / 1 hónapja
A magyar szövetség (MKSZ) március 13-án felfüggesztette az előző szezon küzdelmeit, majd április 9-én helyezések megállapítása nélkül befejezettnek nyilvánította a bajnokságokat.
Folytatja tanácsadói munkáját Zatykó Gyula a nagyváradi polgármester mellett
Folytatja polgármesteri tanácsadói tevékenységét Nagyváradon Zatykó Gyula, az Erdélyi Magyar Néppárt országos alelnöke. Az Ilie Bolojan (korábbi váradi polgármester) mellett dolgozó Zatykó, most az újonnan megválasztott Florin Birta mellett dolgozik tovább, változatlan szerepkörben.
Nem gyakorolhatja ügyvédi tevékenységét Czeglédy
Amint az a Vas Megyei Ügyvédi Kamara honlapjáról is kiderült.
Elérte idei maximumát az Antarktisz feletti ózonlyuk
A Copernicus Sentinel-5P műhold méréseit a német űrközpont (DLR) elemezte részletesen.
Ciolacu: Iohannis ma sem tett javaslatot semmiféle intézkedésre a koronavírus-járvány fékezésére vonatkozóan
Klaus Iohannis ma sem tett javaslatot semmiféle intézkedésre a koronavírus-járvány fékezésére vonatkozóan – jelentette ki a Szociáldemokrata Párt (PSD) elnöke, Marcel Ciolacu az államfő szerdai sajtóértekezletén elhangzottakra reagálva.
Iohannis szerint az államvezetés nem mérlegeli jelenleg a teljes lezárást
Az államvezetés szintjén nem tárgyalnak jelenleg arról, hogy a járványhelyzet miatt minden tevékenységet leállítsanak – szögezte le szerdai sajtóértekezletén Klaus Iohannis.