Hallgassa élőben!

karácsonyi

2 éve
A Nagyváradi Állami Filharmónia idei utolsó hangversenyének műsorát a karácsonyi ünnepek méltóságteljes megünneplésének jegyében állították össze. Ludwig van Beethoven egyik versenyműve és Orbán György oratóriuma hangzott el.
3 éve
December 24-én, vasárnap délután Böcskei László nagyváradi megyés püspök a Szent Márton Öregotthon kápolnájában mutatott be karácsonyi szentmisét az intézmény lakói és alkalmazottai számára.
3 éve
Két különböző arcát mutatja meg a karácsonynak a váradi filharmónia ünnepváró koncertje. A mai hangverseny beharangozó sajtótájékoztatóján Foica László és Romeo Rîmbu mondott el részleteket.
3 éve
Vasárnap este a Nagyváradi Római Katolikus Püspökség szervezésében a Székesegyházban tartották meg a szokásos ökumenikus karácsonyi hangversenyt, hat kórusnak a részvételével.
3 éve
Idén két helyszínen szerveznek karácsonyi fesztivált, november 30. és december 31. közt a Szent László téren és ezzel párhuzamosan, ennek kiegészítéseként december 8-17. közt a várban.
9 éve
Péntek délelőtt még nem volt igazi ünnepi felhozatal a váradi piacokon, ám aki akart, már vásárolhatott virgácsot, csokimikulást vagy épp szaloncukrot. Retró termékeket is árulnak.


Napi keresztrejtvény
Napi sudoku – könnyebb verzió
Napi sudoku – nehezebb verzió
Megszólalt az audis, aki az utolsó pillanatban rántotta el a kormányt egy ámokfutó elől az M1-esen
Elmesélte az élményeit annak az Audinak a vezetője, aki az utolsó pillanatban tért ki egy fékezés nélkül érkező autós elől az M1-esen.
Sokkot kapott a falu: brutális gyilkosság történt Tömörkényben
Lelkiismerete miatt vallott a gyilkos: egy 40 év körüli férfi feladta magát a rendőrségen és beismerte, hogy megölte szeretője férjét.