jubileum

Jubileum és nívódíjak / 9 hónapja
Kiadónknál hagyomány, hogy az év vége felé ünnepelni gyűlünk össze. Az idei rendezvénynek hármas apropója volt: a közelgő karácsony, Az Év Embere-díjak átadása és a kiadónknál kerek évfordulót ünneplők köszöntése, valamint a Bihari Napló közelgő születésnapja, hiszen január 4-én a 30. „életévét” tölti lapunk.
2 éve
Ritka születésnap, ahol a vendégek és meghívottak nemcsak egy szeletet, de mindenki egy-egy egész szülinapi tortát is kap. A Biharon rendezett 10. szavalóverseny ilyen jubileum volt, nem is beszélve az egyéb ajándékokról. Az már most biztos: lesz folytatás jövőre is.
7 éve
Jubileumi ünnepséget tartottak a kolozsvári belvárosi unitárius templomban. A bejárattól az Úr asztaláig a díszőrség, különböző korok ruháiban, fogadta a belépőt. A zsúfolásig megtelt templomban a János Zsigmond Kollégium zászlaját hozták be.
Most már tudjuk, kinek van a legtöbb Eminem-tetoválása a világon
Tíznél nagyobb számban tessék gondolkodni.
Kövesse nálunk élőben az Operatív Törzs szerdai tájékoztatóját!
Várhatóan 11 óra 15 perctől a védekezésért felelős Operatív Törzs ma is megtartja szokásos online sajtótájékoztatóját.
Az RMDSZ nyerte a polgármesteri, helyi tanácsosi és megyei tanácsosi mandátumok többségét Hargita megyében
Az RMDSZ jelöltjei nyerték el a polgármesteri, illetve helyi és megyei tanácsosi tisztségek többségét Hargita megyében – mutatnak rá a Megyei Választási Iroda (BEJ) által közzétett hivatalos végleges eredmények.
Négy évet kapott a Dózsa György úti gázoló, soha többet nem vezethet
Négy év fogházra ítélte első fokon és véglegesen eltiltotta a járművezetéstől M. Richardot az általa okozott halálos közúti baleset miatt a bíróság.
Az USR-PLUS Szövetség szerezte meg a legtöbb mandátumot a temesvári önkormányzatban