Hallgassa élőben!

jelmez

8 éve
A nagyváradi 16-os Általános Iskola 1. F osztálya pénteken, február 8-án délután nagy izgalomban volt. Egész héten készítették a gyerekek azokat a kis munkákat, amikkel feldíszítették az osztályt a nagy eseményre: az álarcosbálra.
9 éve
Nagyvárad- Nemrég a biharpüspöki gyermekek számára is szerveztek farsangi mulatságot, közösen a 19. számú óvoda és a Biharpüspöki Alapítvány.
9 éve
Bihar megye - A farsang utolsó szombatján rendeztek Jankafalván álarcosbált. A református ifjak a tavalyi sikeren felbuzdulva idén is vállalták a helyi tiszteletessel együtt az ünnepség megszervezését.
9 éve
Bihar megye - Nem mindennapi fogadtatásban volt részük azoknak, akik az elmúlt szombaton este az érmihályfalvi kultúrházban tartott jelmezes farsangi mulatságra érkeztek: egy jegesmedve várta őket az ajtóban!
9 éve
Bihar megye - Bályokon idén is búcsúztatták a telet: a majd két évtizedes hagyománynak megfelelően farsangi mulatságot rendeztek, a gyerekeknek pedig jelmezverenyt tartottak. A margittai színjátszó csoport is bemutatta aktuális kabaréműsorát.


Megvan kié lett a 10 millió: ő lett idén a Séfek séfe
Öt hét után véget ért a Séfek séfe harmadik évada.
Több mint 90 műalkotáshoz jutott egy hagyatékból a frankfurti Städel Múzeum
A festményeket és papírmunkákat egy 2019-ben elhunyt frankfurti fotográfus, pszichológus és mecénás, Ulrike Crespo hagyta örökül a Städelre.
Megnyílt az új, gigantikus Munch-múzeum Oslóban
A múzeumban 11 kiállítóterem kalauzol végig a világhírű norvég expresszionista festő és szobrász pályafutásán.
Mihalik Enikő megmutatta kislánya arcát
Mihalik Enikő kislánya három hónapos lett.
NMHH: hónapról hónapra ötszázféle új tévéreklámot sugároztak az első félévben
A hatóság hetvenhat televízió műsorkínálatát vizsgálta, ahol a feltárt 3051-féle új hirdetést közel 4,2 milliószor ismételték.