Hallgassa élőben!

jankó zsolt

3 éve
Az egyik, ma műsorra kerülő művel kezdte pályafutását, és azóta most vezényli először újra ezt – jelezte a szokásos csütörtöki hangverseny dirigense, a filharmónia állandó karmestere, Jankó Zsolt.
6 éve
A nagyváradi Filharmónia Bartók-Enescu termében csütörtök este hét órától kezdődő hangversenyen romantikus kompozíciók csendülnek fel. Az est szólistája Szabó Ildikó csellóművész, vezényel Jankó Zsolt.
8 éve
Zsúfolásig megtelt az Operaház nézőtere. A csillár fényeit visszahúzzák, majd elsötétül a nézőtér. A zenekari árokban a zenészek előtt a kottatartókon világítanak a lámpák, majd bejön a reflektorfényben egy ember, aki a felzúgó tapsot köszöni, majd jobb kezében a karmesteri pálcát felemelve, megjelenik a csoda, felcsendül a zene, elkezdődik az előadás.
8 éve
A csütörtöki hangversenyest karmestere Jankó Zsolt volt, szólistaként fellépett Razvan Dragnea zongoraművész. A Nagyváradi Filharmónia kórusát Lászlóffy Zsolt karigazgató tanította be.
1


Novemberben adják át a katari világbajnokság két újabb stadionját
Az Arab Kupán avatják fel az új stadionokat – jelentették be a rendezők.
És akkor beszól a fogkefe, hogy nem jól mos fogat
Személyre szóló üzenetben, képekben részletezi az új elektromos fogkefe, ha rosszul csinálunk valamit.
Magasabb fokozatba kapcsol a magyar-horvát infrastruktúra-fejlesztés (videó)
A határ menti együttműködés dinamikusabbá tétele elősegíti a gazdaság gyors újraindítását – mondta Szijjártó Péter.
Dióverő Nagyvásár zajlott Érmihályfalván
Az idei Dióverő Nagyvásár rendezvénysorozat az egykori vásárok hangulatának megőrzése mellett az Európai Unióval kapcsolatos témák köré csoportosult szeptember 23–26. között Érmihályfalván.
Alkotmányos konfliktus van a parlament és a kormány között