Hallgassa élőben!

jankafalva

7 éve
Húsvét előtt az ünnephez kapcsolód programokat szerveztek Jankafalván, míg húsvét után egyháztörténeti vetélkedő házigazdája volt a református egyházközség.
7 éve
Az elmúlt vasárnap Jankafalván is az 1848-49-es forradalomra és szabadságharcra emlékeztek az ünneplők. Az esemény fénypontja a 48-as kopjafa avatása volt.
9 éve
Bihar megye - Anyák Napján a vallásórás gyermekek és ifjak előbb egy szép verscsokorból és énekekből összeállított műsorral, majd virággal köszöntötték az édesanyákat és nagymamákat Jankafalván.
9 éve
Bihar megye - A farsang utolsó szombatján rendeztek Jankafalván álarcosbált. A református ifjak a tavalyi sikeren felbuzdulva idén is vállalták a helyi tiszteletessel együtt az ünnepség megszervezését.
9 éve
Bihar megye - Az elmúlt szombaton Jankafalva református közössége volt a házigazdája a Királyhágómelléki Református Egyházkerület (KREK) V. Bibliaismereti Vetélkedője dönőjének.
1


Kiderült, ennyi év börtönt kaphat Alec Baldwin
Mivel nemcsak a főszereplője, de a producere, főgyártásvezetője is a filmnek, amelynek forgatásán tragédia történt, mindenért ő felel.
Napi keresztrejtvény
Napi sudoku – könnyebb verzió
Napi sudoku – nehezebb verzió
Verstappen nyerte az USA Nagydíját és növelte az előnyét összetettben
Max Verstappen, a Red Bull holland versenyzője nyerte a vasárnapi Forma-1-es Egyesült Államok Nagydíját Austinban, ezzel növelte előnyét a világbajnoki pontverseny élén.