Ilie Bolojan

Valós problémákról / 3 napja
Érmihályfalván járt szerdán Ilie Bolojan, a Nemzeti Liberális Párt (PNL) és Szilágyi Zsolt, az Erdélyi Magyar Néppárt megyeitanácselnök-jelöltje. A két politikai tábor képviselete a városi parkban találkozott egymással, ahol ezúttal a megszokott üres kampánylózungok helyett a régió valós problémáit tárgyalták meg. Mindkét megyei tisztségre pályázó politikust Marius Zima, a liberális politikai alakulat helyi polgármesterjelöltje, valamint Pap Sándor György, a Néppárt polgármesterjelöltje köszöntötte.
Interjú / 3 napja
A Bihar Megyei Tanács élén keres új kihívásokat a Nagyváradot tizenkét esztendőn keresztül irányító Ilie Bolojan. A Nemzeti Liberális Párt Bihar megyei erős embere nem indul újabb polgármesteri tisztségért, most a megyei önkormányzatot szeretné vezetni. Döntésének hátteréről, a magyarsághoz fűződő viszonyáról és rövidtávú elképzeléseiről a szerkesztőségünknek adott villáminterjúban nyilatkozott a leköszönő elöljáró.
Nagyváradon nyílt meg az ország hetedik Hornbach üzlete
Bővítette az üzletláncát Romániában a Hornbach. A legújabb bolt Nagyváradon nyílik meg szerdán, azonban a sajtó képviselői már hétfő délelőtt körbejárhatták a már berendezett áruházat.
Döntőben a részben Nagyszalontán forgatott Toldi-film
Baranyai Tamás részben Nagyszalontán forgatott Toldi-filmje bejutott a IV. Hét Domb Filmfesztivál döntőjébe.
Mérleget vont Pásztor Sándor Bihar megyei tanácselnök
Utolsó sajtótájékoztatóját tartotta csütörtök reggel megyei tanácselnöki minőségében Pásztor Sándor, aki nem pályázott semmilyen tisztségre a tegnap megtartott önkormányzati választásokon. Három pontban foglalta össze az elmúlt négy és fél év megvalósításait.
Megnyílt az olimpiai bajnokok arcképcsarnoka a Kozma István Magyar Birkózó Akadémián
Az ünnepi eseményen Varga Jánostól kezdve Majoros Istvánig hét hazai ötkarikás bajnok látta el kézjegyével a portréját a létesítmény VIP-páholyában.
Joaquin Phoenix testvére emléke előtt adózik újszülött gyermeke nevével
A színész kedvesének kerekedő pocakját még májusban kapták lencsevégre, a friss hírek szerint pedig, egy hónappal ezelőtt, világra jött kisbabájuk is.