hóeltakarítás

1 éve
Negyven járművel és megfelelő mennyiségű csúszásgátló szerekkel várja a telet a Nagyváradon a hóeltakarítással megbízott a nagyváradi Köztisztasági Vállalat (RER) cég.
2 éve
Bepótolja az időjárás azt, ami a téli időszakban elmaradt: az elmúlt napokban Bihar megye több pontján is havazott.
2 éve
Szinte egész télen nem láthattunk annyi havat, mint amennyi lehullt a 26-ról 27-re virradó éjszakán, illetve a tegnapi nap folyamán, valamint az éjjel. Utánajártunk, hogy voltak-e fennakadások a közlekedésben.
2 éve
Nyár óta zajlik a hóeltakarító járművek és eszközök műszaki felülvizsgálata, mondta el kérdésünkre Ionel Ban, a nagyváradi RER RWE Ecologic Service Rt. termelési igazgatója.
3 éve
Mivel az április 18–25. közötti időszakra havazással, erős széllel együtt járó komoly lehűlést jelez a meteorológiai szolgálat, ezért a Bihar Megyei Tanács intézkedett arról, hogy a megye domb- és hegyvidékein szükség esetén megtörténhessen a hóeltakarítás.
3 éve
Már megtörtént az első hóeltakarítás Nagyváradon, a RER felkészült a további bevetésekre, hangzott el a tegnapi sajtótájékoztatón, mely egybeesett a hóeltakarító eszközök felülvizsgálatával.
4 éve
Csütörtökre virradóra, illetve a nap folyamán nagy mennyiségű hó hullt Nagyváradon, az azonban nem okozott különösebb fennakadást a közlekedésben.
4 éve
Bihar megye - Hétfő délután kezdődött el a hóeltakarítás Nagyváradon, kevéssel később pedig a megyei utakat is elkezdték tisztítani. Kedd délutánra információink szerint sehol nem voltak már gondok.
Cîţu: Már nem Románia vezeti az Európai Unió szégyenlistáját
Már nem Romániában a legmagasabb az infláció éves rátája – jelentette ki hétfőn Florin Cîţu pénzügyminiszter.
Ökumenikus istentiszteletet tartottak a keresztény egyházak vezetői
Az egyházi vezetők együtt imádkoztak a koronavírus-járvány áldozataiért, a betegeket ellátó orvosokért, ápolókért és hálát adtak Istennek a járvány enyhüléséért.
Különleges roncsra bukkantak sportbúvárok a Lübecki-öbölben
Célzott robbantással süllyeszthették el a második világháború vége felé.
Újraindult a belföldi turizmus a pünkösdi hosszú hétvégén
Mind a vendégek, mind a szolgáltatók fegyelmezetten betartják az előírásokat.
Újra kinyit a kirabolt drezdai kincstár
A bűntény óta zárva van, szombattól azonban újra várja a látogatókat .