Hallgassa élőben!

hegedűművész

1 éve
Újra Nagyváradra érkezik, idén már második alkalommal, Mága Zoltán hegedűművész: az RMDSZ Nőszervezet meghívására Erdélyben és a Partiumban több koncertje is lesz októberben és novemberben a 100 templomi koncert elnevezésű turné keretében.
2 éve
A csütörtök esti szokásos heti hangversennyel zárult az idei Ősz szimfóniái rendezvénysorozat, mely két héten át több koncertet is magában foglalt. Zárókoncertként Dvorák-, Bruch- és Mozart-művek hangzottak el, a közönség nagy elismeréssel fogadta előadásukat.
2 éve
Az elmúlt héten Antonín Dvorák cseh és Pjotr Iljics Csajkovszkij orosz zeneszerzők művei hangzottak el a filharmónia Enescu–Bartók koncerttermében, szép számú hallgatóság jelenlétében. Az est vendégművészei Mihai Agafiţa karmester és Dalibor Karvay hegedűművész voltak.
3 éve
Hétfőn két alkalommal is fellépett a nagyvárad-újvárosi református templomban Mága Zoltán Prima Primissima-díjas hegedűművész a 100 templomi koncert elnevezésű koncertturnéja keretében. 
8 éve
Ruha István ízig-vérig zenész volt. Számára természetes volt az, hogy a hegedűjét, ahova csak lehetett, magával vitte. Szívesen és jó kedvvel játszott.
8 éve
Nagyvárad- Tragikus veszteség érte Nagyvárad, illetve Bihar megye zenei társadalmát, kultúrabarát közönségét: pénteken súlyos betegségéhez képest viszonylag rövid szenvedés után, 60 éves korában elhunyt Tokaji Ágnes hegedűművész, zenetanárnő.
9 éve
Nagyvárad- Kedd este a Bihari Napló médiatámogatásával a Szakszervezetek Művelődési Házában nagy sikerű koncertet adott Mága Zoltán világhírű hegedűművész és zenekara. Autogramosztás volt ezután.


Hetekre kidőlt a Leipzig kulcsembere
A spanyol válogatott Dani Olmo combizomszakadást szenvedett.
Ingyenes szuperkoncerttel ünnepel az idén 30 éves Szerencsejáték Zrt.
A helyszínen felállított értékesítési pontokon befolyt összeget a cég 100 százalékban az Ökumenikus Segélyszervezetnek ajánlja fel.
Demográfiai csúcs: a családnak nincs alternatívája
A családnak nincs alternatívája – jelentette ki a családokért felelős tárca nélküli miniszter pénteken a IV. Budapesti Demográfiai Csúcson mondott zárszavában.
Budapest mellett idén Veszprémben is lesz Kávéházak Éjszakája
A két várost magába foglaló rendezvénysorozaton zenei koncertek, könyvbemutatók, irodalmi beszélgetések kávészakmai, illetve kóstolóprogramok lesznek.
Tragédia: öt ember halt meg egy balesetben Abonynál (galéria)
Egy kistehergépkocsi hátulról egy kamionnak ütközött.