Hallgassa élőben!

fotóművészet

3 éve
Kedd délután nyitották meg az ,,Együtt...?” fotóművészeti kiállítást a nagyváradi vármúzeumban, díjkiosztásra is sor került, néhányan különdíjban is részesültek. A kiállításra 175 alkotást neveztek be nagyváradi, margittai és szentandrási fotóművészek. A kiállítás december 4-ig látogatható.
3 éve
A Magyar Fotóművészet Napjának alkalmából Nagyváradon is nyitottak fotókiállítást, a MAFOSZ és az Euro Foto Art Egyesület közös együttműködésével. A kiállítás megnyitója vasárnap délelőtt volt.
3 éve
A kolozsvári Szépművészeti Múzeumban, július 16- 30. közötti időszakban, Horia- Mihai Gligor „Az utca poétikája Kalkuttában” című fotókiállítását tekintheti meg a közönség.
3 éve
A nagyváradi Tavirózsa Fotóklub május 17-i kezdési időponttal újabb, ezúttal négyhetes intenzív fototechnikai és -művészeti tanfolyamot indít Tóth István fotóművész, egyesületi elnök vezetésével, aki 41 éves tapasztalattal rendelkezik e téren.


Gyűrűzik a botrány: Katalin hercegnét és Kamillát vádolja Meghan Markle
Nem kizárt, hogy a házaspár körül végleg megfagy a levegő. Ez lenne a céljuk?
Immár három településen érvényes a vörös forgatókönyv
Az élelmiszerek 17 százaléka a szemétben végzi az ENSZ szerint
Ez a mennyiség 23 millió teherautót töltene meg és minden földlakóra fejenként 121 kilogramm jutna.
A fajok mintegy 20 százaléka veszélyeztetett Franciaországban
Három szervezet az IUCN veszélyeztetett fajokat nyilvántartó vörös listájának alakulását vizsgálta meg 2008 óta az országban.
Fucsovics Márton: át szeretnék kelni a folyón
Fucsovics Márton szintet szeretne lépni az 1,12 millió euró (403,5 millió forint) összdíjazású rotterdami keménypályás férfi tenisztorna megnyerésével.