Hallgassa élőben!

fotóművész

3 éve
Városunk egyik legismertebb fotósa, Ovi D. Pop az év első hónapjának nagy részét külföldön töltötte. Meghívták Kínába a világ 100 legelismertebb fotósa közé, majd Belső-Mongóliában fotótáborban vett részt. Munkájáról, sikereiről, terveiről és családjáról nyilatkozott.
7 éve
Nagyvárad- A Román Kulturális Intézet, az Európai Bizottság, az Európai Parlament, a bukaresti Balassi Intézet és az olasz Kulturális Intézet szervezésében zajló III. Európai Fotófesztivál keretében került sor szerda délután A vas útjának nyomában című kiállítás megnyitójára a nagyváradi Euro Foto Art Galériában.
9 éve
A hetedik művészet egyetemes nyelvet használ. „Szathmári Pap Károlyt mind a magyar, mind román kultúra magáénak vallja. Beírta a nevét mindkét kultúrába. Európai művész. Korszerű tudott lenni. A XIX. században úgy tudott alkotni, ahogy sokan a XXI. században szeretnének. Ezt a napot a Romániai fotográfia napjának is nevezzük” mondta Kelemen Hunor a Szathmári Pap Károly születésének 200. évfordulója tiszteletére rendezett Nemzetközi Fotóművészeti Szalon megnyitóján.
10 éve
Kiállítás nyílt ma délelőtt a nagyváradi Tavirózsa fotóklubban, melyet a klub fennállásának 35 évfordulója, valamint Tóth István elnök 60. születésnapja alkalmából szerveztek.
10 éve
Hozzátartozók, régi kollégák, barátok emlékeztek ma reggel a Nagyváradi Fotóművészek Tavirózsa Klubjának három elhunyt tagjára, a Rulikovszki temetőben. Méltatták tevékenységüket.
A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Kívül roppanós, belül puha habcsók


Női kézilabda-vb: a csehek legyőzésével középdöntős a magyar válogatott
A mezőny legeredményesebb játékosa 13 lövésből 11 góllal Klujber Katrin volt.
Legálissá tennék az összes személyes célra tartott kábítószert Torontóban
Az intézkedéssel a drogtúladagolásban elhunytak számát szeretnék csökkenteni.
Orbán Viktor: adni jó!
A kormányfő több fényképet is megosztott a Facebook-oldalán, az Adventi készülődés című albumában.
Majd' 15 centis farkasnyomot találtak a friss hóban a Börzsönyben
A hírről az Ipoly Erdő Zrt. számolt be Facebook-oldalán, egy fotót is mellékeltek hozzá.
Több mint 112 ezer határsértőt fogtak el eddig Magyarországon
A határsértések jellemzően csoportosak és erőszakosak, és a téli időszak ellenére sem csökken az érkezők száma – mondta Bakondi György.