Hallgassa élőben!

flashmob

3 éve
Kedden az Ady Endre Elméleti Líceumban az órák mellett különleges tevékenységek folytak, amelyek során az egészséges életmód fontosságára hívták fel a diákok figyelmét. Középpontban a szív- és érrendszeri, illetve a cukorbetegség megelőzése, illetve azok ismertetése állt.
3 éve
A Liliput Társulat hétfő este flashmobbal, azaz villámcsődülettel népszerűsítette a III. Fux Fesztet, ami tegnap vette kezdetét.
3 éve
Az elmúlt hétvégén a Regenbogen tánccsoport megszervezte a Jugendtreffen 2017 rendezvényt. Ennek keretében szombat délután 16 órai kezdettel a nagyváradi Partiumi Keresztény Egyetem dísztermében került sor a néptánccsoportok bemutatójára.
5 éve
Villámcsődületet (flashmob) szervezett hétfőn délben az érmihályfalvi középiskola: a véradás fontosságára szándékoztak felhívni a figyelmet.
6 éve
A Nemzetközi Rueda de Casino Multi Flashmob Napot a világ számos más városa mellett Nagyváradon is megtartották március 28-án.


Pezsegj szabadon – Kampány indult a magyar pezsgő népszerűsítésére
A magyar pezsgő tudatos, mértékletes fogyasztását népszerűsíti a világhálón a Hegyközségek Nemzeti Tanácsa (HNT) – közölte a szervezet.
Gulyás Gergely: azok is oltáshoz tudnak jutni, akik válogatnak a vakcinák között
Európában egyedülálló módon hatféle vakcinát tud Magyarország felhasználni, ami dinamikusabbá teszi az oltási folyamatot.
Megrázó vallomás: pedofil zaklatta Szegedi Fecsót gyerekkorában
Szörnyű, tehetetlen érzés volt – mondta.
Áder János felszólalt a Bukaresti Kilencek virtuális találkozóján
A találkozón a NATO 2030-ig tervezett reformjáról és Ukrajna helyzetéről volt szó.
A cirkuszművészet az újraindulás motorja!
A Fővárosi Nagycirkusz Dinasztiák című 2021-es új műsora a magyar artistaművészet előtt tiszteleg.