Hallgassa élőben!

filmzenék

4 éve
Hagyomány, hogy évente legalább egyszer a Nagyváradi Állami Filharmónia szokásos heti hangversenyén filmzene is helyet kap. A múlt hét csütörtökén és péntekén élhette át a filmzenék csodálatos hangulatát a koncerttermet mindkét nap zsúfolásig megtöltő közönség.
5 éve
Minden jegy elkelt a Nagyváradi Filharmónia csütörtöki és pénteki koncertjére, melyeken vetítéssel kísért filmzenei összeállításokat adnak elő, hangzott el a szerdai sajtótájékoztatón.
6 éve
Néhány év óta a Nagyváradi Állami Filharmónia a szokásos klasszikus szimfonikus hangversenyek mellett más jellegű muzsikát is műsorra tűz. Az elmúlt heti koncerten újra filmzene csendült fel, ami, mint azt már megszokhattuk, ezúttal is nagy közönségsikernek örvendett.
1


Ingyenes szuperkoncerttel ünnepel az idén 30 éves Szerencsejáték Zrt.
A helyszínen felállított értékesítési pontokon befolyt összeget a cég 100 százalékban az Ökumenikus Segélyszervezetnek ajánlja fel.
Demográfiai csúcs: a családnak nincs alternatívája
A családnak nincs alternatívája – jelentette ki a családokért felelős tárca nélküli miniszter pénteken a IV. Budapesti Demográfiai Csúcson mondott zárszavában.
Budapest mellett idén Veszprémben is lesz Kávéházak Éjszakája
A két várost magába foglaló rendezvénysorozaton zenei koncertek, könyvbemutatók, irodalmi beszélgetések kávészakmai, illetve kóstolóprogramok lesznek.
Tragédia: öt ember halt meg egy balesetben Abonynál
Egy kistehergépkocsi hátulról egy kamionnak ütközött.
Jövőre 400 milliót ad a kormány nemzetiségi táborokra
A járvány ellenére idén 366 tábort szerveztek meg a támogatásokból a hazai nemzetiségek.