férfi kézilabda

Férfi kézilabda Eb / 8 hónapja
Két társházigazda, a svéd és a norvég válogatott is magabiztosan nyert az olimpiai kvalifikációs férfi kézilabda Európa-bajnokság pénteki játéknapján, a csoportkör első fordulójában.
8 éve
A Kolozsvári U kiesőhelyen áll a férfi kézilabda Nemzeti Liga táblázatában, de a 18. forduló meccse előtt csak két pont választja el a veszélyzónától menekülő Szatmárnémeti VSK–tól. Vasárnap 12 órától egymás ellen játszik a két csapat a kincses városban.
8 éve
A másodosztályú férfikézilabda-bajnokság B csoportja 14. fordulójában született eredmények: Nagybányai Extrem–Sepsiszentgyörgyi VSK 51–29, Nagybányai Minaur–Nagyváradi VSK 28–28, Besztercei Handball 2009–Nagyszentmiklósi Unirea 34–29, Segesvári Naţional–Piteşti-i CS H&V 31–26, Székelyudvarhelyi KC II.–Fogarasi HCM 26–31. Az Aradi HC–Craiovai Egyetem találkozó elmaradt.
8 éve
Rangadó férfikosárlabda összecsapás helyszíne lesz szombaton este (a kezdés pontos időpontja még nem dőlt el) az Antonio Alexe Sportaréna.
8 éve
A végelszámolást tekintve, győzelemmel felérő döntetlennel (28–28) zárt a – táblázatban tegnapig 22 ponttal második – Nagybányai Minaur otthonában a – rangadóig 24 pontot gyűjtött – Nagyváradi VSK a másodosztályú férfikézilabda-bajnokság vasárnap játszott mérkőzésén.
8 éve
Raul Pop kihasználta a bizonyítási lehetőséget a Nagybányai Minaur elleni kézilabda felkészülési meccsen: a Szatmárnémeti VSK 20 éves átlövője szerdán 12 góllal szórta meg az ellenfelét.
8 éve
Nem akarja megszakítani a temesváriak eddigi negatív idegenbeli szériáját a Szatmárnémeti VSK, ezért ma is üres zsebbel küldené haza a Poli férfi kézilabdacsapatát. Szombaton viszont nehéz, de nem megvalósíthatatlan feladat a két pont begyűjtése.
Kövesse nálunk élőben az Operatív Törzs szerdai tájékoztatóját!
Várhatóan 11 óra 15 perctől a védekezésért felelős Operatív Törzs ma is megtartja szokásos online sajtótájékoztatóját.
Az RMDSZ nyerte a polgármesteri, helyi tanácsosi és megyei tanácsosi mandátumok többségét Hargita megyében
Az RMDSZ jelöltjei nyerték el a polgármesteri, illetve helyi és megyei tanácsosi tisztségek többségét Hargita megyében – mutatnak rá a Megyei Választási Iroda (BEJ) által közzétett hivatalos végleges eredmények.
Négy évet kapott a Dózsa György úti gázoló, soha többet nem vezethet
Négy év fogházra ítélte első fokon és véglegesen eltiltotta a járművezetéstől M. Richardot az általa okozott halálos közúti baleset miatt a bíróság.
Az USR-PLUS Szövetség szerezte meg a legtöbb mandátumot a temesvári önkormányzatban
Cseke Attila: Nekünk békét, fejlődést kell biztosítanunk mindenkinek