Hallgassa élőben!

fellépők

Balaton Sound / 1 éve
További majd’ 20 név csatlakozott Európa egyik legkedveltebb vízparti bulisorozatának eddig is előkelő nemzetközi listájához a minap. A most felsorakoztatott előadók közt ott van DJ Snake, Steve Aoki, Lost Frequencies és Paul van Dyk is. A Balaton Sound július 8-12-között vár mindenkit a megszokott helyen, Zamárdiban.
2 éve
Soha nem látott hazai- és világsztár névsort jelentettek be Advent első vasárnapján a hetedik STRAND Fesztivál szervezői. 2019-ben már augusztus 20-án megnyitja kapuit a STRAND, a Balaton legnagyobb tűzijátékával, John Newman nagykoncertjével és a Necc Party ünnepi show-jával.
3 éve
Idén két helyszínen, a Szent László téren, valamint a várban szervez karácsonyi fesztivált az önkormányzat. Előbbi helyszínen a nyugati mintát követik, utóbbi helyen a hagyományokat.
3 éve
Az idei Margittai Városnapok – október 15-22 – különlegesebb volt, mint az eddigiek, hiszen kibővítették egy kulturális hétté. Ennek aktualitását az adta, hogy az előadók és a nézők birtokba vehették a felújított városi művelődési házat. A város pedig 50. születésnapját ünnepelte.
3 éve
Ezen a hétvégén szervezik meg a Betakarítás Ünnepét a váradi várban, melyet az APTOR, a Mezőgazdasági Termékeket Kutató és Népszerűsítő Crişana Egyesület és a Bihar Megye Tanács közösen szervez.


Nyári tábor segíti az egyszülős családokat (videó)
Az Egyszülős Központban csak 1500 forintot kell befizetniük a szülőknek azért, hogy a gyerekük egy hetet tölthessen ott tartalmasan.
Merész! Alig takarja a fürdőruha Tolvai Reni melleit
Az énekesnő forró képpel nyomja fel még jobban a nyári hőmérsékletet.
Folyamatosan nő a nők ellen elkövetett erőszakos bűncselekmények száma
Azonban az elkövetők büntetései túl enyhék.
Koronavírus-járvány: Románia is átkerül a brit kormány zöld utazási listájára
A brit közlekedési minisztérium szerda esti tájékoztatása szerint vasárnaptól több EU-tagállam átkerül az angliai utazási lista zöld kategóriájába, vagyis az Angliába érkezők számára karanténkötelezettségtől mentesített országok csoportjába.
Negyedszer marasztalták el Székelykeresztúr polgármesteri hivatalát a csak magyarul kiadott helyi lap miatt
Negyedszer marasztalta el a 97,9 százalékban magyar anyanyelvűek által lakott Székelykeresztúr polgármesteri hivatalát a romániai Országos Diszkriminációellenes Tanács (CNCD) a csak magyarul kiadott helyi lap miatt.