Hallgassa élőben!

éradony

4 éve
Bensőséges, családias töltetű istentiszteletet tartottak vasárnap délben Adonyban. Ennek csak egyik oka, hogy Advent első vasárnapja volt, hiszen egy évtized után búcsút vett a lelkész gyülekezetétől.
5 éve
Az Éradonyban tartott családi napot a következő szempontok szerint szervezték meg: ne kerüljön sokba, az emberek hallják egymás hangját, mindenki érezze jól magát, ne legyen benne politika és kínkeserves kényszer-program. Az eredmény igazolta a szervezőket.
5 éve
Mivel a pénz mindig kevés a kistelepüléseken (is), nem feltétlenül kellenek kétes hírnevű playback-fellépők, sokmilliós költségű falunapok a jó hangulathoz. Éradonyban szüreti mulatságot szerveztek.
7 éve
Az elmúlt vasárnap tartották meg Éradonyban a Szentháromság tiszteletére felszentelt római katolikus templom búcsúünnepét, melyre az egész környékről érkeztek zarándokok.
7 éve
Az aszfaltozási projektből kimaradó kisebb útszakaszokat az önkormányzat saját költéségén fogja megjavítani, mondta egy olvasói észrevétel nyomán Bordás Károly értarcsai polgármester.
8 éve
A statisztikák szerint az újságolvasók nagy része "kedveli" a gyászjelentéseket. Ha ez igaz - és miért ne lenne? - akkor sokan olvasták azt, miszerint családja köszönetet mond mindenkinek, aki részt vett az éradonyi Szodorai Piroska temetésén, ami január 14-én volt az érmelléki faluban.
9 éve
Vasárnap délben Éradonyban 18, délután Értarcsán 14 fiatalnak szolgáltatta ki a bérmálás szentségét Böcskei László megyés püspök. Utóbbi településen ez volt az első bérmálási alkalom.
9 éve
Bihar megye - Nevezhetjük akár elmaradt gyereknapnak is, vagy csak nyárbúcsúztatónak az elmúlt vasárnap Éradonyban megrendezett programokat Éradonyban. Az ötlet a helyi gyerekekkel foglalkozó Szalkai Zsuzsától származik.
9 éve
Bihar megye - Már sokadik alkalommal került sor Éradonyban a helyi kisiskolások évzáró műsorára. A vidám hangulatú előadásnak ismét a kultúrotthon adott helyet.


Kiderült, ennyi év börtönt kaphat Alec Baldwin
Mivel nemcsak a főszereplője, de a producere, főgyártásvezetője is a filmnek, amelynek forgatásán tragédia történt, mindenért ő felel.
Napi keresztrejtvény
Napi sudoku – könnyebb verzió
Napi sudoku – nehezebb verzió
Verstappen nyerte az USA Nagydíját és növelte az előnyét összetettben
Max Verstappen, a Red Bull holland versenyzője nyerte a vasárnapi Forma-1-es Egyesült Államok Nagydíját Austinban, ezzel növelte előnyét a világbajnoki pontverseny élén.