Hallgassa élőben!

emődi tamás

5 éve
A tervezési hibáktól kezdve az elhibázott térfelújítási koncepción át az ízléstelenségig mindenféle hibája van a felújított Szent László térnek. A végeredményről Emődi Tamás nagyváradi építészt kérdeztük.
5 éve
Nagyvárad főépítésze nem mond igazat a Kaszárnya téri 19. századi épület lebontása kapcsán, jelentette ki lapunknak Emődi Tamás építész, a zonális műemlékbizottság tagja.
5 éve
Annak ellenére, hogy nemrég még műemlékké akarta nyilváníttatni, a nagyváradi önkormányzat a napokban lebontatta a Kaszárnya (Cazărmii) tér 17. szám alatti ingatlant.
5 éve
Huszadik századi épület alapjára nem, legfeljebb régi csatornák maradványaira bukkantak a váradi Kossuth utcai munkálatok során – véli Péter I. Zoltán helytörténész és Emődi Tamás építész.


Voiculescu: Még hat szabad hely van az országban intenzív terápián
Még hat szabad hely van az egész országban intenzív terápián – közölte vasárnapi sajtóértekezletén az egészségügyi miniszter.
CNCAV: 511.290 adag Pfizer-BioNTech oltás érkezik Romániába
 Hétfőn 511.290 adag Pfizer-BioNTech vakcina érkezik Romániába – közölte vasárnap a COVID-19 elleni oltáskampányt koordináló országos bizottság.
Visszavontak egy festményt egy madridi árverésről, lehet, hogy Caravaggio műve
Eddig José de Ribera spanyol festőnek tulajdonították a képet.
Újabb civil megmozdulás Hegyközpályi községben
Pár hete olvashattunk arról, hogy a községben civil kezdeményezés hatására létrehozták a község piacát, majd lelkes önkéntesek egy csapata úgy döntött, hogy a tettek mezejére lép Hegyközszáldobágyon, ezért a közelmúltban egymás után szervezik az eseményeket.
„Maradj ember a volán mögött is!” címmel indul közlekedésbiztonsági kampány (videó)
Michelisz Norbert, Talmácsi Gábor és Szujó Zoltán is csatlakozott a kampányhoz.