Hallgassa élőben!

emlékest

4 éve
Kovács Apollónia emléke előtt tisztelegnek a nagyváradi Szigligeti Színházban február 14-én, kedden 18 órai kezdettel, a Kataning Egyesület szervezésében. Az Erdély Online egy olvasója kétszemélyes belépőjegyet nyert az eseményre.
9 éve
A Györkös Mányi Albert Emlékházba, aki belép, szívesen látott vendég. A hajdani házigazda most töltené 90-ik életévét, de már 19 éve önakartából elhagyta ezt a világot. Az életben levő hajdani jó barátok, ismerősök, tisztelői emlékeztek Györkös Mányi Albertre.
10 éve
Kolozsváron 2011. november 24-én 18 órától Zorkóczy Zenóbia színésznő Ady Endre születésének évfordulója alkalmából „SZERETNÉM, HA SZERETNÉNEK” című egyéni műsorát, mutatta be, melyen elhangozottak Reinitz Béla zeneszerző Ady Endre első megzenésítője művei Kovács Réka zongorakíséretében.
10 éve
A Liszt évforduló újabb és újabb koncertek megtartására nyújt alkalmat Nagyváradon is. Kedden este Gergely Erna, Radó Judit és Bogdan Bohus léptek fel a váradi Állami Filharmónia koncerttermében Liszt Ferenc műveiből összeállított műsorral.
10 éve
Nagyvárad - Péntek délután a várad-velencei római katolikus kultúrotthon dísztermében tartották a Partiumi Magyar Nyugdíjasok Egyesületének szeptemberi irodalmi körét. Petőfi Sándor volt a téma.
10 éve
Nagyvárad - Vasárnap este a nagyváradi Barátok római-katolikus templomban emlékkoncertet tartottak Thurzó Sándor zenetudós emlékére.
10 éve
Nagyvárad - Szeptember 18-án, vasárnap este 19 órától kerül megrendezésre a III-ik in memoriam Thurzó Sándor emlékest 1920-2009 a Barátok templomában, Tokaji Ágnes hegedűművész szervezésében.
11 éve

Nagyvárad - A hagyományos klasszikus zenei hangverseny műsorát úgy állították össze, hogy néhai Thurzó Sándor emlékét idézzék. Az eseményre ezúttal is a nagyváradi Szent László-templomban került sor.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Kókusztekercs: ezentúl csak így készítem!


Női kézilabda-vb: a csehek legyőzésével középdöntős a magyar válogatott
A mezőny legeredményesebb játékosa 13 lövésből 11 góllal Klujber Katrin volt.
Legálissá tennék az összes személyes célra tartott kábítószert Torontóban
Az intézkedéssel a drogtúladagolásban elhunytak számát szeretnék csökkenteni.
Orbán Viktor: adni jó!
A kormányfő több fényképet is megosztott a Facebook-oldalán, az Adventi készülődés című albumában.
Majd' 15 centis farkasnyomot találtak a friss hóban a Börzsönyben
A hírről az Ipoly Erdő Zrt. számolt be Facebook-oldalán, egy fotót is mellékeltek hozzá.
Több mint 112 ezer határsértőt fogtak el eddig Magyarországon
A határsértések jellemzően csoportosak és erőszakosak, és a téli időszak ellenére sem csökken az érkezők száma – mondta Bakondi György.